Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ROĐENDAN UZ MOMKA

Baš je briga što joj je dečko oženjen!

Autor: blic.rs | 15.10.2014 - 22:00:00h | Komentara: 2

Milica Todorović proslavila je preksinoć 24. rođendan u Švajcarskoj s novim dečkom. Zaljubljenoj pevačici očigledno ne smeta to što je Miloš i dalje u braku s njenom koleginicom iz Crne Gore Andreom Demirović, s kojom ima petomesečnog sina. Njima prija odsustvo iz Srbije budući da su trenutno meta mnogih srpskih i crnogorskih paparaco fotografa.

Propalo joj letovanje: Milica Todorović

Milica Todorović | Foto: Dejan Živančević

- Milica i Miloš su veoma zaljubljeni, ali još nisu spremni da o vezi govore za medije. Njihovi osmesi govore više od bilo kojih reči, a ćutanjem se brane od neugodnih pitanja o Miloševom braku. Iako već nekoliko meseci između njega i Andree nema ljubavi, oni se zvanično još nisu razveli, a njihovim porodicama nije svejedno da u medijima čitaju, slušaju i gledaju o njegovoj novoj vezi. Budući da i Milica potiče iz porodice u kojoj poštuju tradicionalne vrednosti, ni njoj ne godi priča o aktuelnoj vezi, ali ne želi da odustane od Miloša zbog toga - kaže izvor “Blica” blizak pevačici i koreografu.

Ipak, od najbližeg okruženja Milica ne krije svoju vezu, te su s njom i Milošem u Švajcarskoj i njena starija sestra i zet, koji je ujedno i njen menadžer i poslovni partner. Milica je davno odlučila da rođendan proslavi u Švajcarskoj. Tamo je nastupila pre nekoliko dana, a zatim je produžila boravak. Pevačica je rekla da joj je odmor neophodan jer oseća umor zbog čestih nastupa.

- Zbog toga sam odlučila da sebe častim rođendanskim odmorom u Švajcarskoj, a sa mnom su i svi članovi benda, kao i drugi poslovni saradnici. Ovde ćemo biti nekoliko dana i nadamo se dobrom provodu - rekla je Milica krijući da je u odabranom društvu i njen novi izabranik, s kojim odnedavno i sarađuje.
Poslednji komentari
  • robi Vreme: 16.10.2014 07:39h

    pravi primer postene devojke...zasto pisete o ovoj nebitnoj pevaljki..

  • Mia Vreme: 16.10.2014 12:04h

    Ma daj tradicionalne vrednosti.Bez blama u emisiji,pokazala igracku,koju joj dala sestra.U ovom drugom tekstu ne nosi ves.Ma idi,primer.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP