Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MILOŠ PROVEO VEČE SA DRAGANOM DABOVIĆ

Biković opčinio koleginicu!

Autor: I. T. | 09.05.2015 - 09:11:00h | Komentara: 2

Miloš Biković poznat je kao veliki zavodnik među glumcima, a na njegov šarm nije ostala imuna ni njegova koleginica Dragana Dabović. Naime, Biković se pojavio na promociji nove pesme Nevene Božović, a sve vreme je ćaskao sa koleginicom, dok im je razgovor povremeno prekidala Nina Janković.

Miloš proveo  veče sa  Draganom  Dabović

Miloš proveo veče sa Draganom Dabović | Foto: Milorad Milanković

Mlade kolege ćaskale su neprestano, a da je malo ko imun na šarm atraktivnog Bikovića, pokazala je i Dragana, koja ga je zadivljeno gledala i upijala svaku reč. Pojedini gosti prišli su im i proćaskali sa Milošem, ali Dabovićeva se nije pomerila od glumca.

S obzirom na to da su njih dvoje već sarađivali zajedno, ne čudi da su se pronašli u gužvi i popričali, međutim, glumački tandem delovao je poprilično blisko za dvoje kolega koji su se sreli na nekom događaju. Da li je zaista u pitanju samo druženje ili tu postoji nešto više, nije nam poznato, ali smo na trenutak uspeli da ukrademo Bikovića od Dragane i razgovaramo sa njim.
Glumac je radio u Rusiji na filmskom ostvarenju „Bezdušni 2“, koji se odnedavno projektuje i u Srbiji, a sada u bioskope stiže novi ruski film, u kojem ćemo takođe gledati Bikovića.

Glumački tandem delovao je  poprilično blisko za dvoje kolega  koji su se sreli na nekom događaju

Glumački tandem delovao je poprilično blisko za dvoje kolega koji su se sreli na nekom događaju | Foto: Milorad Milanković


- Jedan deo publike je imao priliku da vidi premijeru filma „Sunčanica“, a sada će da uđe u bioskope u Srbiji i onda će svi imati prilike da ga vide. U pregovorima sam za novi projekat na ruskom tržištu, u pitanju je serija, ali ne znam šta će tačno biti taj projekat, jer se još uvek radi na scenariju - objasnio je glumac. Zanimalo nas je da li su mu lepše Srpkinje ili Ruskinje.

- Znaš, ako kažem generalno, onda mogu da upadnem u ozbiljan problem. Meni se, inače, dopada taj slovenski tip, zbog toga što je veoma šarolik. Svetle devojke sa plavim očima, tamnopute devojke sa crnom kosom i očima, sve one spadaju u taj slovenski tip - kaže glumac.
Poslednji komentari
  • Worm Vreme: 09.05.2015 09:35h

    Bas ima "dobre" ribe :D

  • nedjo Vreme: 10.05.2015 18:06h

    alal vera mali

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP