Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SRĐAN NIKČEVIĆ U „TRENUTKU ISTINE” OTKRIO:

Bio sam sa Minom kako bih postao poznat!

Autor: S. A. | 21.01.2014 - 08:15:00h | Komentara: 0

Kako bi izašao iz anonimnosti i ušao u svet estrade, Srđan Nikčević (25) pre dve godine slikao se sa pevačicom Minom Kostić (40) i javnosti su se predstavili kao skladan ljubavni par, međutim, tek sada je mladi momak otkrio kako među njima nije postojala ljubav. Naime, Srđan je gostovao u emsiji „Trenutak istine“ i ispričao kako je bio u ljubavnoj vezi sa pevačicom.

25-godišnji momak iskoristio pevačicu kako bi dobio malo medijske pažnje

25-godišnji momak iskoristio pevačicu kako bi dobio malo medijske pažnje

- Da li ste bili u ljubavnoj vezi sa poznatom folk pevačicom kako biste dospeli u novine? - pitala je Nina Lečić, na šta je Srđan odgovorio potvrdno i odmah nakon toga izgovorio o kojoj folkerki je reč.


Pozvali smo Minu da nam prokomentariše Nikčićevo učešće u emisiji, jer nam je bilo čudno ono što je rekao, s obzirom na to da su svojevremeno pričali kako su u velikoj ljubavi bez obzira na godine.

- To je bila fora, nisam bila sa njim. Nikada ne bih bila sa nekim ko je mlađi od mene, ja dete već imam u kući. Njega mi je žao, znam njegovu životnu priču, koja je jako teška. Zaista, nikada nismo bili u vezi, jesu nas slikali, ali je to bila fora. Svako se u životu bori za ono što želi i svako ima neki način kako da dođe do cilja. Nisam gledala emisiju, ali verujem da je to rekao i pričao je istinu - rekla nam je Kostićeva.

Podsećanja radi, ovaj dečko je ispričao, pored toga da je bio sa Minom, i kako mu se otac ženio tri puta, a da mu je majka od depresije postala alkoholičarka. Živeo je pet godina u kasarni sa vojskom, kao i u domu, živeo je u Sloveniji, Crnoj Gori i Beogradu, ali zahvaljujući sportu je pobegao iz svih loših životnih situacija i postao svoj čovek.

Pre dve godine slikao se sa pevačicom i oboje su davali izjave za novine kako uživaju u vezi, da bi tek sada oboje otkrili pravu istinu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP