Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZAŠTO JE DOŠLO DO RAZLAZA

Bivša pevačica Fanki Džija: Hoću da budem prava pevačica (VIDEO)

Autor: Opera.17 | 07.02.2015 - 18:30:00h | Komentara: 1

Mlada nada domaće muzičke scene Ana Rič ostvarila je svoj san da bude pevačica još pre nekoliko godina, ali je na svom putu ka uspehu nekada nailazila i na neke prepreke. Kao solo izvođač do sada je izdala dva singla “Duplo golo” i “Daj mi se”, a u jednom periodu bila je jedna od dve pevačice popularne grupe “Funky G”. Međutim, saradnja sa frontmenom ove grupe, Gagijem Đoganijem, nije dugo trajala.

Ana Rič i Gagi

Ana Rič i Gagi | Foto: Fejsbuk

Atraktivna pevačica nam otkriva zbog čega je napustila grupu.
- Do prekida saradnje došlo je iz više razloga, a jedan je taj što nismo pevale Marija i ja,već smo pozajmljivale vokale. Da, pozajmljivale smo vokale! Gagi je smatrao da ne pevamo dovoljno dobro i angažovao je druge pevačice da pevaju umesto nas, a mi smo se pojavljivale u emisijama. Ja sam pre ulaska u grupu već imala jedan singl "Duplo golo" I dobila nagradu za otkriće godine, tako da je već dosta ljudi čulo kako pevam I zato mi je bilo neprijatno da se pojavim u emisiji sa sasvim drugom bojom glasa. Vaspitana sam tako da me je sramota da bilo koga obmanjujem, a u ovom slučaju je to bio narod - izjavila je Ana za “Operu17”.

Ana Rič

Ana Rič | Foto: Fejsbuk

S obzirom na to da Gagi nije bio zadovoljan vokalnim mogućnostima dveju pevačica, poslao ih je na časove pevanja. Ana kaže da je časove pevanja pohađala celih godinu dana koliko je bila u grupi.
- On nikada nije želeo da čuje kako napredujem i da li je to posle godinu dana časova onako kako on želi pod izgovorom da ne možemo non-stop menjati vokale na pesmama. Ja nisam želela da gradim karijeru kao "otvaračica usta". Želela sam svoje pesme na kojima ću ja pevati – dodala je bivša Gagijeva pulenka.

Ana Rič

Ana Rič | Foto: Fejsbuk

Kako je Gagi sklon upuštanju u emotivne veze sa svojim pevačicama, zanimalo nas da li je i sa njom imao nešto više od prijateljstva.
- Bili smo u čisto poslovnom odnosu. Potpuno smo drugačiji, tako da se nismo čak ni privatno družili – istakla je pevačica i dodala da je sa Gagijem danas u korektnim odnosima.


Ovako Ana izvodi numeru grupe “Funky G” sa pozajmljenim glasom!
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 08.02.2015 00:03h

    gagi se razume u muziku,kao marica u onu stvarueritisi 304

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP