Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VERENICA ROBIJAŠA

Bivša Stojketova moći će svog dečka da viđa samo iza rešetaka!

Autor: pulsonline.rs | 27.11.2014 - 13:45:00h | Komentara: 1

Otac je za nju planirao blistavu budućnost, a ona posećuje momka u zatvoru

Dejana Živković

Kotoranin Jovan Vukotić (34) uhapšen je prošlog utorka na graničnom prelazu Sitnica da bi bio upućen na izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne zbog pokušaja ubistva pomaganjem – prenose crnogorski mediji. Možda ovde to ne bi ni bila toliko zanimljiva vest da Jovan Vukotić nije onaj za kog manekenka Dejana Živković planira da se uda, i onaj u kog je, kako je rekla nedavno, do ušiju zaljubljena. Ispostavilo se da Dejana baš zna da izabere. A evo šta se i kako dogodilo.

Dejana Živković

Vukotić, koji se smatra vođom „škaljarskog klana”, osuđen je na godinu dana zatvora pravosnažnom presudom Višeg suda u Podgorici, zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju pomaganjem. Naime, policijski službenici su, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Kotoru, uhapsili Vukotića na graničnom prelazu Sitnica, dok je pokušavao da napusti Crnu Goru u „mercedesu” kojim je upravljao, a u čemu ga je sprečila policija i sprovela u CB Herceg Novi, saopšteno je iz Uprave policije. Vukotić je sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje kazne zatvora, pišu crnogorski mediji, a mi iz izvora bliskog manekenki saznajemo da je ona, čim je saznala „tužnu” vest, brže-bolje onako zaljubljena do ušiju potrčala u posetu svom dečku u zatvor.


– Dejanu je jako potresla ta vest, i čim je čula, odmah se spakovala i otišla u Crnu Goru kod Jovana. Rešila je da bude uz njega sto posto. Iako je znala sve vreme da mu se to sprema, svom ocu ništa nije pominjala, a da bi zaštitila Jovana, maskirala je njegovo lice kad god bi njihovu sliku postavljala na profil – priča izvor za Puls.

Dejana Živković

I tako, eto, od ćerke jednog ozbiljnog čoveka, diplomate, koji je mogao da joj pruži sve uslove za blistavu karijeru, Dejana Živković postala je verenica muškarca osuđenog za pokušaj ubistva. Pa dobro, mora i on da ima na koga da se osloni u „teškim trenucima”. Dejana je, kaže naš izvor, van sebe od muke što će dragog narednih godinu dana moći da viđa isključivo iza rešetaka. A šta će biti kad tata sazna i da li će lepa menekenka ipak odustati od svoje velike ljubavi, videćemo. Jer nedavno je na Fejsbuku, gde je objavila fotografiju s tatom, potvrdila koliko joj je važno njegovo mišljenje.


– Moj divni mili otac, moj idol, moja radost, moja ljubav, hvala mu na neizmernoj ljubavi i podršci sve ove godine! Sve što imam tebi dugujem! – napisala je Dejana uz fotografiju, piše pulsonline.rs.

Poslednji komentari
  • NEDJO Vreme: 27.11.2014 16:11h

    FINO DRUSTVO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP