Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRIZA

Bivša žena Mateje Kežmana izdaje stan da bi prehranila decu!

Autor: Blic | 04.02.2015 - 09:30:00h | Komentara: 2

Emilija Kežman (36) još nije sa fudbalerom podelila svu imovinu od desetak miliona evra koju su stekli tokom braka, pa i dalje živi kao podstanar.

Mateja i Emilija Kežman pred sudom / Foto: Jelena Vučetić

Mateja i Emilija Kežman pred sudom / Foto: Jelena Vučetić

Kako “Blic” saznaje, Emilija je zasad vlasnica samo jednog stana, koji iznajmljuje, a zatim od polovine tog novca rentira drugi stan u kome živi sa decom.

- Ema je vlasnica stana u kojem je nekad živela sa Matejom i decom, a koji se nalazi u luksuznom beogradskom naselju Oaza. Ona ga izdaje i od tog novca plaća najam manjeg stana nadomak Hrama Svetog Save, u kojem živi sa njihovo troje dece - ispričao je za “Blic” izvor blizak dojučerašnjem paru.

On dodaje da je i stan u koji su se Ema i deca preselili komforan.

- Novcem koji joj ostane plaća račune i druge potrebe. Decu je ispisala iz privatnih škola, a dadiljama je dala otkaz - ispričao nam je izvor.
 

Emilija je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je da sam decu upisala u državnu školu jer nisam znala hoću li se ponovo seliti. Što se stana tiče, ne mogu da otkrivam detalje. Mogu vam samo reći da je tačno da živimo u iznajmljenom stanu, ali više od toga ne bih da otkrivam - rekla je Emilija za “Blic”.

Ona je nedavno za naš list potvrdila da je prebolela razvod i da već ima novog dečka koji nije poznat javnosti i ne želi da se javno eksponira.

- Sveže sam razvedena, tj. slobodna sam žena i imam pravo da imam nekog pored sebe. Tačno je da sam emotivno ispunjena i vrlo sam srećna. Što ne bih mogla da imam dečka kada i Mateja ima devojku?! Trenutno mi je lepo u ljubavnom životu, a ne bih želela da otkrivam njegovo ime jer on ne želi da se piše o njemu - rekla je Emilija.

Poslednji komentari
  • Снежана Vreme: 04.02.2015 15:17h

    Не знам како је Матеја Кежман мога да остави жену и троје деце! Бивша супруга је милион пута боља и лепша од ове садашње! Бога питај шта му је дунуло у главу! Свашта се на овом свету дешава! Главу горе, лепа си, млада, наћи ћеш правог човека за себе! Све најбоље! А он ће тек да схвати шта је имао!

  • весна Vreme: 04.02.2015 20:07h

    да ли иједна фудбалерка има занимање!? нису чак ни домаћице, и за кућне послове и чување деце плаћају некога! и шта има да деле, он је човек зарадио, може само децу да збрине и то код себе!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP