Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FRKA

Bivši dečko Marije Šerifović preti Danijelu Pavloviću!

Autor: Puls | 02.11.2013 - 10:09:00h | Komentara: 3

Sadašnji takmičar "X faktora" ljut je na bivšeg učesnika "Operacije trijumf".

Slavko Kalezić

Pevač Danijel Pavlović dobija poruke i svakodnevno ga zove Slavko Kalezić, takmičar iz „X faktora“ koji je u prvoj emisiji ovog šoua izveo pesmu svetske pop zvezde Bijonse. Naime, Danijel u utorak nije bio oduševljen nastupom ovog Podgoričana i na svom „Tviter“ profilu ga nazvao „Bijonse u pokušaju“.

Slavko Kalezić i Danijel Popović

– Javi se muškarčino! Od mene možeš samo da učiš! Licemeru! Izvukao sam iz vas ono što ste u duši. Zvao sam te jer ne želim da me novinari smaraju pitanjima vezana za tvoju zlobu. A ti i ja ćemo se sresti. Ti si propali pevač, a ja sam glumac. Meni je ovo samo donelo. Crkni u svojoj zlobi! Nesrećni mali stvore. Jedva čekam da te sretnem negde... - piše u jednoj od poruka koju je Slavko poslao pop pevaču.

– Jako mi je žao što mi se nastup Bijonse u pokušaju nije svideo. Da se ubijem? – napisao je Danijel na svom „Fejsbuk“ profilu uz postavljenu fotografiju poruke i propuštenih poziva. Pozvali smo Danijela da proverimo o čemu je reč i da li postoje neki lični sukobi jer je poznato da se ranije pominjalo da je dotični takmičar bio u vezi sa njegovom sestrom Marijom Šerifović.

Danijel  Pavlović

Danijel Pavlović | Foto: Goran Srdanov

– Dotičnu osobu ne poznajem, tako da se ne bih previše bavio njome. Svoje mišljenje sam izneo na svom „Fejsbukk“ profilu, a kome se to sviđa ili ne sviđa, zaista nije moj problem. Poznat sam po svojoj beskrajnoj iskrenosti, dopadalo mi se nešto ili ne. Ovo manijačenje dotične osobe zaista ne razumem, a i hvala Bogu što ne razumem! Ovde bih stavio tačku na besplatan EPP osobama, koje za tim najviše i žude, a ja da se vratim poslu, jer ste me zatekli u studiju, gde radim na novom singlu za jednu koleginicu. Pozdrav svim čitaocima „Pulsa“ – rekao je Danijel u izjavi za naš portal.

Evo nastupa koji se Danijelu nije dopao...

Poslednji komentari
  • Čomba Vreme: 02.11.2013 14:59h

    SLAVKO. No prditis!!Da si imao išta uglavu nebi izlazio sa onim momkom od Marije.Šuti i pjevuši.I to ti je dobro.A junaštvo ostavi za tamo negdje po Vučjem Dolu ili Belvaderu!!!

  • anna Vreme: 02.11.2013 15:36h

    ovaj nastup je dupla nula uzgred, tip je antipatican nije mi jasno kako je prosao kao sto mi nije jasno otkud i ko je odabrao eminu u ziriju kada doticna nema blage veze sa pevanjem...

  • nedjo Vreme: 03.11.2013 00:37h

    mnogo arogantan tip

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP