Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SINDI:

Bivši mi ne da da vidim ćerku!

Autor: B. R. | 14.06.2014 - 10:30:00h | Komentara: 1

Bivša članica grupe „Models“, Ivana Stamenković Sindi, nakon što je pre dva dana izgubila starateljstvo nad četovorogodišnjom ćerkom Petrom, sada bije bitku da uopšte vidi naslednicu, koja je od pre sedam dana kod njenog bivšeg supruga Nikole Pavlovića.

Pati za  mezimicom

Pati za mezimicom | Foto: Oksana Krutenjuk

- Trenutno sam kod advokata i konsultujem se šta da radim, jer dete nisam videla sedam dana. On mi je tada oteo Petru i ne dozvoljava mi da je vidim. Više mi se ne javlja ni na telefon i ja ne znam šta da radim. Sve se to desilo i pre nego što sam dobila papire da je starateljstvo pripalo njemu, pa sada pored žalbe na presudu da mi oduzmu dete moram da dokazujem i da je za ovo vreme nisam videla. Odlukom suda imam pravo dva puta sedmično da je vidim i da svaki drugi vikend provede sa mnom - kroz suze i jecaj priča Ivana, koja još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da je njena mezimica, sa kojom je živela četiri godine, sada pripala ocu.

Bivši suprug  je izbegava:  Ivana i Nikola

Bivši suprug je izbegava: Ivana i Nikola | Foto: Dimitrije Goll


- Kakav je to sudski sistem u kojem dete daju ocu koji je majku davio u trudnoći i tukao je sa detetom u naručju?! To samo u Srbiji može, a za sve sam sudu odnela dokaze tokom postupka. Da li je normalno da mi veštaci kažu „pa nije bio nasilan nad detetom ako je nad Vama“, a to što mi je dete gledalo nasilje, to ne utiče?! Kakvi su to psiholozi koji ne razmišljaju kako će moja ćerka psihički podneti promenu i odlazak kod njega. Ko će meni da garantuje da će ona posle svega da mi bude normalna? Jesu li završavali fakultete da bi dobijali pare i tako odlučivali? - revoltirana je pevačica, koja nije uspela čak ni da pripremi Petru na ovakvu situaciju:

- Nisam želela da je opterećujem sudskim procesom i nesuglasicama između njenog tate i mene, zato joj nisam pričala šta se događa. Nisam očekivala ovakav ishod, jer četiri godine je vaspitavam i gajim i ona je dobila najviše ocene psihologa kada su je procenjivali. Problem je što se dete, po našem zakonu, posmatra kao jedinka i ne smatram se ja zaslužnom za njeno dobro vladanje, iako je sa mnom živela. Sa druge strane, Nikolu i mene su procenili kao duševno i emotivno zdrave, pa tako doneli ovu nebuloznu odluku.
Poslednji komentari
  • alex Vreme: 14.06.2014 12:52h

    zali se zetu Adzemovicu neka on resi slucaj po kratkom postupku..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP