Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DNEVNIK JEDNE STARLETE

Blondi: Male tajne velike zavodnice

Autor: Nada Đukić Blondi | 13.10.2013 - 17:20:00h | Komentara: 17

U ovoj kolumni otkriću vam male tajne velike zavodnice, naravno mene, devojke koja pripada samo sebi i verujte mi da nijedan muškarac nikada nije osetio i male su šanse da ce ikada osetiti kako izgleda kada ja zaista volim.

Uvek odevena u usku, izazovnu garderobu koja naglašava moje savršene obline. Seksipil,umiljat glas i zavodljiv pogled obara sa nogu svakog muškarca i natera da mi pruži sve što pozelim.

Blondi: Prigrlite svoju unutrašnju zavodnicu

Blondi: Prigrlite svoju unutrašnju zavodnicu

Rođena zavodnica, muškarcu uvek na prvom mestu jedina, optimista, pozitivna, hrabra, zanosna, posebna, svoja,za neke čudna ali uvek graditamente.
Spoj sam nevinosti,intezivne senzualnosti i smelosti,puna sjaja i energije.

Moj govor tela govori više od reči.Svesna svoje očaravajuće pojave iako zbog koje na prvi pogled delujem neinteligentno, dokazujem suprotno, posedujem mnogo više od savršenog izgleda, bistrija sam nego sto mislite i u jedno sigurna, niko ne može da ospori moj impresivni talenat zavodnice, jer još niko nije odoleo mom šarmu i čarima.

A sada ću i vama drage čitateljke da dam par saveta kako da postanete velike zavodnice i zadobijete naklonost jačeg pola. Zapamtite muškarci moraju da vas opisuju kao egzotičnu,pametnu i odličnu ljubavnicu a ne kao neku glupaču sa kojom su se malo zabavili.

Njih uzbuđuju ženski atributi i velike zavodnice moraju da znaju sve tajne i trikove zavođenja. Maštovitost je na ceni, sex je umetnost.

Objasniću vam na šta pada jači pol a na vama je da li ćete to iskoristiti pri zavođenju željenog muškarca.

Budite poželjne, zračite jer muskarci su vrlo osetljivi na žensku lepotu.Naglasite oči jer flertovanje se najvećim delom svodi na oči, zatim odećom naglasite svoju liniju tako da se naziru vaše zanosne obline,osećajte se dobro u svom telu i neka to bude tajna vaše fatalne privlačnosti.Volite svoje telo,ističite obline naglašavajte ih, ne bežite od svoje senzualnosti, ali i zapamtite sledeće - nikada ne otkrivajte previše jer muškarci su vizuelna bica i ne vole sve odmah da vide i znaju.

Negujte svoje telo jer sa telom na dodiru poput svile osećaćete se fatalno i nijedan muškarac neće moći da odoli vašoj prelepoj koži. Uvek koristite samo nežne mirise nikako prejake parfeme koji mogu da ga odbiju. Laskajte mu, nahranite njegov ego jer oni mnogo vole kada im žene laskaju. Muškarci takođe veoma cene pametne žene oko kojih moraju da se trude i koje za njih predstavljaju velik izazov, samo saznanje da sa njom ne mogu lako ih dodatno fascinira.

Tako da drage moje ako niste pametnice, edukujte se, odvojite malo vremena da naučite nešto novo i korisno za bolju komunikaciju sa vašim odabranikom.

Muškarci su takođe lovci, to im je u genima pa se trudite da budete neuhvatljive, tajnovite, igrajte se sa njima mačke i miša.

Samo velike zavodnice znaju kako da zalude muškarca i gde se nalaze njegovi iskonski okidači.

Zašto baš vi ne biste postale te velike zavodnice, potrudite se, ne dozvolite sebi da nikada ne osetite čari jedne zavodnice.

Budite sinonim za lepotu i senzualnost. Muškarac u vama treba da vidi odraz idealne,savršene žene koju bi voleleo da ugleda ujutro pored sebe na jastuku a ne ženu sa kojom će da se opusti u kratkom intervalu od par sati i sa kojom nikada ne bi vodio ozbiljnije teme, gamologiju. Ljubi vas vasa Blondi...

Poslednji komentari
  • Autohton Vreme: 13.10.2013 14:33h

    Jeli? A kako muskarci opisuju tvoj nos? Hoces ja da ti kazem..Kao fascinantnu izraslinu na tvome licu i konstantnu pretnju po ocinji vid,tacnije ocne jabucice..Tebe da vidim na jastuku? Pa to je apsolutno suprotno onome sto vecina verovatno zeli.U pijanom stanju u 3 ujutro u polumraku mozda i misle drugacije..Ko je ovu zenu doveo u ovoliku zabludu?

  • iskrena Vreme: 13.10.2013 15:45h

    autohton/Da l si zensko, ili musko?U svakom slucaju brines se za svog muskarca. jel.. Vredajas iz straha da bi bas takva mogla da te ugrozi. Radi na sebi i u fizickom i u psihickom smislu i ne boj se, neces joj zavideti, vec mozda malcice licit na nju. Bar u mraku u tri sata ujutru , dok ti je partner u pijanom stanju . Ha , ha..Moze se zamisliti koliko si pozeljna/an..

  • .nlknlk Vreme: 13.10.2013 16:07h

    Nespojivo je meni u istoj recenici Blondi i Komumna!

  • hromi daba Vreme: 13.10.2013 16:14h

    Dali je vezni "Partizanov" red doveo Blondy u zabludu tvrdeći joj kako je neodoljiva, onda sigurno moraju kod aftamologa. Neznam koja je druga reč za prostituciju, ali Blondy fantastično dezavuiše svoje aktivnosti. Po njoj je ona seksualni terapeut ili lek za dušu i telo, samo čovek mora biti dobrano pijan odvesti ovu kreaturu u krevet !

  • sudija Vreme: 13.10.2013 16:52h

    oni koji tebi nemogu odoleti imaju ozbiljan problem u glavi i to je definitivno...zao mi je takve ljude nazalost ima ih u izobilju,a izgled ne treba komentarisati...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP