Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA I FUDBALER PARTIZANA NA TAJNOM SASTANKU U HOTELU

Blondi overila
Đemba Đembu!

Autor: A. Veljković | 09.08.2013 - 20:06:00h | Komentara: 11

„Alo!” uslikao Nadu i Erika kako se nalaze ispred tajnog „gnezda” u centru Beograda

Blondi i Đemba na tajnom sastanku / Foto: Vesna Lalić

Blondi i Đemba na tajnom sastanku / Foto: Vesna Lalić

Starleta i vatrena navijačica Partizana Nada Đukić Blondi svim silama se trudi da igračima crno-belih u ovim teškim trenucima, kada su ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona, podigne moral i vrati ih na teren u punom sjaju. Naime, naš paparaco koji je ovih dana pratio kretnje fudbalera uslikao je Blondi kako u noći između srede i četvrtka stiže taksijem ispred jednog luksuznog hotela, a kada je tamnoputi mladić džentlemnski izašao po nju, imali smo koga i da vidimo - novu nadu Partizana, Kamerunca Erika Đemba Đembu.

Blondi i Đemba na tajnom sastanku / Foto: Vesna Lalić

Nije joj jasno kako nam ništa ne promiče: Blondi i Đemba / Foto: Vesna Lalić

Blondi je taksijem stigla ispred hotela negde oko jedan sat posle ponoći i sa telefonom u rukama je sačekala koji minut, a onda je Đemba Đemba izašao po nju. Srdačno su se pozdravili i, kako smo uspeli da saznamo od dobro obaveštenog izvora, odmah joj se izvinio što je morala malo da ga pričeka. Potom su ušli u hotel, a šta se dalje dešavalo nismo mogli da ispratimo, ali smo sigurni da su se lepo proveli.

Kada smo pozvali poznatu starletu da nam prokomentariše ovaj tajanstveni hotelski sastanak, ona se prvo nasmejala, a zatim nam objasnila prirodu njihovog prijateljstva.

Blondi i Đemba na tajnom sastanku / Foto: Vesna Lalić

Samo su popili piće?: Blondi i Đemba / Foto: Vesna Lalić

- Erik je tek pre nekoliko dana stigao u Beograd i odmah je izrazio veliku želju da me upozna preko zajedničkog prijatelja koji, takođe, igra u Partizanu. Našli smo se u hotelu gde je odseo zato što je bilo poprilično kasno, a nije nam se izlazilo u klub, pa je to bilo najidealnije mesto gde smo mogli da popijemo piće i razmenimo par reči. On je zaista fin i drag momak. Meni samo nije jasno kako ne može ništa da vam promakne - izjavila je Đukićeva za „Alo!“, dok do Erikovog komentara nismo uspeli da dođemo.

Blondi i Đemba na tajnom sastanku / Foto: Vesna Lalić

Blondi je prva stigla i sačekala fudbalera / Foto: Vesna Lalić

Svakako, Blondi je ovoga puta pokazala koliko je požrtvovana kada je njen klub u pitanju, tako da sve nove igrače dočeka otvorenog srca.

Đemba 2007. godine proglasio bankrot!
Erik Đemba Đemba je proglasio bankrot 2007. godine, a kako su tada naveli njegovi prijatelji, razlog finansijske propasti bio je zato što nije umeo da vodi računa o svojim sredstvima. Po potpisivanju ugovora sa Mančester junajtedom ispred njegove kuće mogli ste da nađete deset parkiranih džipova, a imao je i preko 30 bankovnih računa. Erik Đemba Đemba je rođen u Kamerunu 4. 5. 1981. Tokom karijere je igrao za Nant, Mančester junajted, Aston Vilu, Katar, Odenze i Hapoel iz Tel Aviva pre nego što je pre par nedelja potpisao za Partizan.
 

Poslednji komentari
  • goran Vreme: 09.08.2013 21:05h

    isli na knjizevno vece

  • milos Vreme: 09.08.2013 21:20h

    "sve nove igrace doceka otvorenog srca" ja bih pre rekao rasirenih nogu,sto zensko moze da padne nisko to niko nemoze,pa jos kako ste znali,pa znali smo jer si nam ti slucajno javila da dodjemo i da te slikamo u necemu sto bi se svaka normalna devojka postidela a ove druge ponose,pa ljudi,na sta smo mi spali kad se ove,neznam ni kako da ih nazovem,pojavljuju po novinama,blagi uzas,kao drustvo smo dotakli dno,odavno...

  • fun Vreme: 09.08.2013 21:47h

    Blondi sex simbol

  • ups Vreme: 10.08.2013 04:00h

    najlepsa nasa starleta definitivno

  • miroslav Vreme: 10.08.2013 07:37h

    Neka mi neko objasni kakvo je to zanimanje starleta i čime se u stvari bave i zašto ih slikaju vaši reporteri koga one zanimaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP