Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI TENISER ODLUČIO DA SE PODMLADI

Boba farbom sakrio sede!

Autor: Isidora Tubin | 08.03.2015 - 19:03:00h | Komentara: 2

Bivši teniser Slobodan Živojinović očigledno je poradio na svom imidžu, pa je tako sede vlasi sakrio farbom za kosu.

Naime, Boba je u društvu predsednika Tomislava Nikolića pomno pratio meč koji je igrao Novak Đoković u Dejvis kupu u Kraljevu, a nismo mogli da ne primetimo da je kosu ofarbao u smeđe.

Ranije je imao više sedih

Ranije je imao više sedih | Foto: M.Metlaš

Naime, Boba je oduvek imao stilizovanu frizuru, a kako godine nikoga ne štede, gusta, tamna kosa vremenom je postala seda. Kako i njegova supruga Lepa Brena već godinama održava svoj izgled raznim poduhvatima, izgleda da je i Boba rešio da poradi na svom.

Voli priridnu boju: Boba Živojinović

Voli priridnu boju: Boba Živojinović | Foto: A. Dimitrijević

Na iznenađenje svih prisutnih, Živojinović je drastično promenio boju kose i bele pramenove prefarbao u svetlosmeđe. Već na prvi pogled vidi se da mu promena veoma prija i da je vrlo samouveren po pitanju svog novog izgleda.

Kalinić bojio obrve

Kalinić obojenih obrva

Kalinić obojenih obrva

 

Popularni voditelj Milan Kalinić nedavno je ofarbao svoje obrve, što se moglo videti u emisiji "Pinkove zvezde". On tada to nije želeo da komentariše, ali je zatim šokirao javnost kada se u istoj emisiji pojavio crnokos.

Naime, on je tada svoju plavu kosu ofarbao u crno, što su mnogi komentarisali.

 - Evo, dao sam vam crnog voditelja sa plavim očima - rekao je tada Milan u emisji, a Ceca nije mogla da izdrži, a da mu ne kaže nešto na račun promene imidža.

 - Mnogo si bio pametniji sa plavom kosom! - prokomentariala je folk diva.

Slobodanu ovo nije prvi put da se poigrava svojom frizurom i očito ne preza od promena, o čemu govori i njegov gest nakon pobede Srbije u Dejvis kupu 2010. godine. Tada je ispunio obećanje srpskih tenisera i stručnog štaba da će se svi ošišati na ćelavo ukoliko Srbija pobedi, te je Boba prvi stao u red i odrekao se kose. Nakon toga je Brena izašla na teren i počistila ono što je ostalo od kose njenog dragog. Mašinicom ga je sredio teniser Ilija Bozoljac, a Boba nije mogao da sakrije oduševljenje što su to zaista učinili, pa se može naslutiti da je za promene zaslužan njegov dečački duh.

Takođe, muški deo estrade već godinama praktikuje ovaj trend prekrivanja sedih, a Boba je očito rešio da ne zaostaje.
Može se reći da se bivši teniser pridružio onim muškarcima sa javne scene koji ne smatraju da sede jačem polu daju poseban šarm. Da li je na njegov novostečeni mladalački izgled uticala njegova supruga Brena ili je Živojinović jednostavno shvatio da bi trebalo da ide u korak s vremenom, nije nam poznato, ali šta god da je u pitanju, njemu se očito dopada.
Poslednji komentari
  • Amater Vreme: 08.03.2015 22:31h

    Bilo bi mu mnogo bolje i zdravije da smrsa bar 20-ak kilograma jer ovako uopste ne lici na nekoga ko se bavio sportom, a farbanje sedih je nepotrebno.

  • yks Vreme: 08.03.2015 23:12h

    Pre ne mnogo vremena ovaj Zivojinovic je bio najbolji frajer u Jugoslaviji,ovo da covek ne poveruje u sta se pretvorio za kratko vreme.Bar on je bio sportista,nije mi jasno kako je mogao tako da se udeblja i dozvoli sebi da je ovakav a imao je sve uslove samo izgleda da se olenjio.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP