Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STOJKOVIĆEVA SE JUČE VRATILA SA SINOM IZ CRNE GORE

Bojana došla da se razvede!

Autor: Dijana Petrović | 24.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Uzdignute glave, bez ikakve grimase, držeći u naručju dvoipogodišnjeg sina Lava, Bojana Stojković je juče iz Crne Gore sletela na Aerodrom „Nikola Tesla“ .

Ni reči o  Vladimiru

Ni reči o Vladimiru | Foto: Dušan Milenković

U društvu majke i sestre, i dalje zvanična supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića, napustila je aerodromsko zdanje, sela u „mercedes“, koji je čekao ispred i uputila se u porodičnu kuću u Malom Mokrom Lugu u kojoj živi od kada se rastala sa suprugom.

Poljubac za mezimca:  Bojana i Lav Stojković

Poljubac za mezimca: Bojana i Lav Stojković | Foto: Dušan Milenković

Uprkos tome što nije delovala ni tužno ni deprimirano, Bojana nije želela da bilo šta komentariše u vezi svog razvoda, kao ni činjenice da njen suprug ima novu devojku:

- Nemam komentar - rekla je Bojana kada smo je upitali da prokomentariše svoj razvod, a isti odgovor smo dobili i na konkretno pitanje šta misli o novoj izabranici svog supruga.

Bojana i sin u Beograd  došli u pratnji njene  sestre i sestričine

Bojana i sin u Beograd došli u pratnji njene sestre i sestričine | Foto: Dušan Milenković


Manekenka i pobednica takmičenja „Prvi kuvar Srbije“ boravila je do juče u Crnoj Gori sa sinom Lavom u kući svojih roditelja a, kao to smo već pisali, njenog supruga to nije sprečilo da za to vreme lumpuje po splavovima i provodi se sa prestoničkim lepoticama. Istina i Vladimir je do nedavno bio na Budvanskoj rivijeri, ali sa svojim društvom, zbog čega su i krenule spekulacije da se nešto dešava sa njegovim i Bojaninim brakom.
Tek kada su supružnici javno priznali da se razvode, u medijima su se pojavile najrazličitije teorije njihovog rastanka. Prema jednoj, za krah braka je kriva navodna Vladimirova veza sa jednom udatom Beograđankom, dok ima onih koji sumnjaju i u vernost njegove atraktivne supruge. Dok neko od njih dvoje ne otvori dušu na ovu temu, ostaje samo da se nađaga zbog čega se tačno razvode Stojkovići.

Ne skidaju osmeh

Ne skidaju osmeh

Stojke se hvali novom devojkom!
 

I dok Bojana ne želi da javno govori o privatnom životu, njen i dalje zakoniti suprug Vladimir ne prestaje da svoj nudi na tacni. Naime, on je nastavio da na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojom novom izabranicom, manekenkom Dejanom Živković. Novopečeni par na slikama deluje veselo i zaljubljeno uprkos tome što golmanu Partizana tek predstoji buran razvod od supruge.

Poslednji komentari
  • moskito Vreme: 25.07.2013 04:47h

    Neče tu biti burnog razvoda, Bojana mora da ćuti pošto Stojke ima fakte koji je optužuju za prevaru. Sporazumno će se razvesti kao da nikada nisu bili u braku. Tako je to sa manekenama i fudbalerima, iz interesa se uzimaju, iz interesa se razvode. Bojana je već obeležila svoju budućnost sa viđenijim čovekom KK "Crvena Zvezda" a Stojke je takođe odlučio !

  • Petar Vreme: 02.08.2013 20:09h

    Ma ni prvi ni poslednji koji ce se razvesti, ali dali ona drzi u ruke svog sina ili neciju kcerku, sa haljinicom i roze sandalicama, ma pravi buduci stilista nema sto

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP