Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STOJKETA NE ZANIMA LJUBAVNI ŽIVOT BIVŠE

"Bojana i Kosmajac nisu moj nivo!"

Autor: Sanja Arsić / sanja.arsic@alo.rs | 09.11.2014 - 17:00:00h | Komentara: 2

Nakon što je „Alo!“ ekskluzivno objavio fotogrfije Bojane Rajić i Lazara Kosmajca na kojima se vidi kako razmenjuju nežnosti i ljube se u jednom klubu u Novom Sadu, oglasio se i njen bivši suprug Vladimir Stojković. Naime, poželeli smo da čujemo golmanovo mišljenje vezano za novu ljubav njegove bivše supruge i kada smo kontaktirali sa njim, kratko nam je rekao kako je ispod njegovog nivoa da komentariše bilo koga.

Vladimir Stojković

Vladimir Stojković | Foto: N. Marković

- Žurim na utakmicu! Nije moj nivo da komentarišem to! Za novine pričam samo i isključivo o sportu - izjavio je za naš list Stojković.


Vole se i ne mare za druge: Bojana i Lazar

Vole se i ne mare za druge: Bojana i Lazar

Očigledno da sportista više ne želi da ulazi u raspravu sa manekenkom, jer su zbog prozivki koje je izneo na njen račun završili čak i na sudu.


Podsećanja radi, Stojković je napisao otvoreno pismo u kojem je naveo da je Bojana bivša striptizeta i da ga je varala tokom braka.


Dobio šut-kartu zbog Kosmajca

Dobio šut-kartu zbog Kosmajca

- Šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama. Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kad sam odlučio da ne želim da nastavim život sa tom osobom. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka bili malo agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju. Ovako, ostaje samo da žalim i strepim za dobrobit svog deteta, koje bezbrižnost detinjstva provodi kao talac gramzive i nezajažljive majke, spremne na sve, da sebi, bez ikakvog rada, osigura život pijane milionerke - napisao je pre nekoliko meseci Vladimir, a zbog ovih optužbi bivši supružnici se sude.


Da naglasimo, manekenka se trudila, otkad se razvela, da se ne sazna sa kim se viđa i sa kim je u vezi. Međutim, izgleda da se Rajićeva opustila pre dve večeri na nastupu Nataše Bekvalac, pa je mislila da niko neće primetiti njene poljupce sa deset godina mlađim muškarcem. Kako smo već pisali o tome, njen novi partner je sin Dragoslava Kosmajca, za koga je premijer Aleksandar Vučić izjavio da je najveći narko-bos u Srbiji.

Bojana zbog Lazara šutnula Baneta!


Kada se razvela, Bojana Rajić upustila se u vezu sa predsednikom Skupštine košarkaškog kluba Crvena zvezda Branislavom Đurđevićem, sa kojim je bila u ljubavi i pre braka. Nakon što su obnovili strasti, manekenkini najbliži prijatelji mislili su da će ova veza opstati. Međutim, kada je Rajićeva upoznala Kosmajca, odlučila je da stavi tačku na odnos sa Đurđevićem.
- Bojana je Banetu rekla da ga više ne voli i da joj nije lepo, da su se odaljili i da bi bilo najbolje da se prijateljski rastanu. On je prihvatio, jer ne želi da je prisiljava da bude sa njim ako ga ne voli. Kada je saznao iz novina da njegova bivša ima dečka koji je dosta mlađi od nje i da je u stvari to razlog prekida veze, bio je ljut - rekao nam je dobro obavešten izvor.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 09.11.2014 23:45h

    blago takvima

  • Sonja Vreme: 10.11.2014 09:02h

    Šta komentarisati o čoveku koji tako loše govori o majci svog sina? Mislim da takvim izjavama ponižava sebe a ne nju. Ako je toliko loša, kako to ovaj fudbaler priča, zašto se oženio sa njom, gde mu je bila pamet tada, kada zna da "pametuje" i da o njoj sve loše priča. Mislim da je on u velikom problemu i sigurno ne može da joj oprosti što je posle njega nastavila dalje. Moram reći da Bojana nikada bolje nije izgledala a koga će ona da izabere za partnera to je njena stvar. Neka se priseti golman, sa kim je bio posle Boane,.... No comment!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP