Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PREKIPELO JOJ

Bojana Rajić: Jedva čekam razvod!

Autor: S.D. | 22.08.2013 - 16:45:00h | Komentara: 2

Poznata manekenka Bojana Rajić nedavno se sa sinom Lavom preselila u centar prestonice gde ima iznajmljen stan, a društvo im pravi dadilja koja se brine o malom od njegovog rođenja. Lepa manekenka je spremna da potpuno sama krene u novo poglavlje u svom životu bez Vladimira Stojkovića.

 Oni su planirali da se raziđu civilizovano i bez teških reči, ali u tome nisu uspeli. Kako kažu Vladimiru je trebao pripasti stan, a Bojani nedovršena kuća međutim nisu se usaglasili ni oko toga, a ni oko alimentacije za njhovog sina tako da će njihov brak dobiti epilog na sudu. Naime Bojana je prošle nedelje morala da vrati broj telefona svom mužu jer se vodi na njegovo ime i tako se prvi put oglasila od kako se piše o njihovom razlazu u medijima.

Bojana Stojković

Uskoro slobodna- Bojana Rajić

Bojana se na društvenim mrežama požalila prijateljima i dala im do znanja, da joj ne šalju poruke, ali i da ignorišu one koje, navodno ona šalje jer to ne dobijaju od nje. - Molim sve ljude koji dobijaju poruke sa mog profila na mreži „whats app“ da ih ignorišu. Od jutros nije u mojim rukama. Hvala- napisala je Bojana na „Fejsbuku“.
- Svi koji misle da se dopisuju sa mnom dopisuju se sa Vladimirom Stojkovićem. Taj broj i profil na „whats appu“ od jutros je ponovo njegovo vlasništvo - bila je jasna zgodna brineta. Sa druge strane Vladimir je davao intervjuje i  priznao je sve, kao i  to da sada uživa u ljubavi sa novom izabranicom Dejanom Živković i  da je rešio da se povuče. On uživa u Crnoj Gori i  ne javlja se na telefon nikome, a sina viđa kda ima potrebu za to.
Pobednica rijalitija “Prvi kuvar Srbije” s nestrpljenjem iščekuje septembar kada bi trebalo da se zakaže prvo ročište u sudu, jer želi da njen brak sa Stojkovićem što pre bude okončan i zvanično, kada će se ponovo prezivati Rajić.
 
Poslednji komentari
  • Nikol Vreme: 23.08.2013 06:42h

    Sve sponzoruše do sponzoruše! One ne radjaju decu iz ljubavi već da bi se dočepale para!!! Bruka i sramota! Prave i sposobne žene ne traže niodkog nego se bore da postignu nešto u svom životu poštenim radom. Ovakvih ima koliko hoćeš nemoralnih i Boga se ne plaše! Kad ih zlo snadže onda se sete ali bude kasno. I Severina se grabi samo za pare! Neće odneti niko ništa u grob!

  • Yela Vreme: 14.09.2013 10:54h

    Iz vrtica na dorucak....ko je ovde lud...Bojana, autor teksta ili...pardon...mi koji citamo nebuloze dokonih sponzorusa ...Sa Stojketom sam zavrsila osnovnu skolu i svi smo znali da ce se ozeniti bas ovakvom zenom ...Siroto dete..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP