Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OBNOVILA STARU ROMANSU

Bojana Rajić prebolela Lazara Kosmajca i vratila se bivšem!

Autor: Kurir | 28.12.2014 - 21:30:00h | Komentara: 1

Bojana Rajić nije dugo patila za deset godina mlađim Lazarom Kosmajcem, sinom uhapšenog narko-bosa Dragoslava Kosmajca, već je pronašla novog dečka, tj. obnovila je jednu staru romansu.

„Hoću na tvoje rame da naslonim glavu...“: Bojana Rajić i Lazar Kosmajac

Bojana Rajić i Lazar Kosmajac

Kako Kurir saznaje, manekenka i vlasnica dva butika u Beogradu pomirila se s biznismenom s kojim se ranije zabavljala i bivšoj ljubavi dala drugu šansu. Iako su se zbog njenih čestih odlazaka u Zagreb u poslednje vreme gradom pronele priče da je Bojanin novi izabranik iz Hrvatske, ipak je reč o staroj ljubavi koju je rešila da obnovi.

“Moj dečko je u Beogradu, odlasci u Zagreb su isključivo poslovne prirode jer sarađujem s Kristinom Bradac i ugovaram saradnju sa Aleksandrom Dojčilović”, rekla je Rajićeva za Kurir.

Bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, verovatno zbog prethodnih ružnih iskustava, svoju privatnost želi da sakrije od očiju javnosti.

“Zbog velikog pritiska javnosti Bojana je odlučila da svog izabranika krije od sedme sile. Ni njega ne zanima medijsko eksponiranje, te zato za njega zna samo nekoliko njenih najbližih prijatelja”, priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

“On joj je veoma posvećen i obasipa je pažnjom i ljubavlju. Zajedno će dočekati Novu godinu, a planiraju i da idu na zimovanje. Iako je zaljubljena do ušiju, Rajićeva svoje obaveze oko trogodišnjeg sina Lava ne zapostavlja, već je vrlo požrtvovana majka. Takođe je posvećena i poslu u buticima”, završava izvor.

Osim s Kosmajcem, Rajićevu su povezivali i s Vladom Mandićem i
<strong>Simonom de Karićem, ali se ona nikad o tim povodom nije oglasila. Posle razvoda od Stojkovića Bojana je odlučila da ne priča o svom privatnom životu.

Poslednji komentari
  • moskito Vreme: 28.12.2014 22:28h

    Mi smo male bebe pa neznamo sa kime se vaćka Bojana, samo napomenite da je i on u braku i da ima dva sina, a Kikinda je veoma blizu ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP