Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTVORENO PISMO STOJKETOVE BIVŠE

Bojana Rajić: Prekinite da se*ete po Srbiji

Autor: A.O. | 19.08.2014 - 17:30:00h | Komentara: 12

- Verujte mi, mnoge stvari koje se ovde dešavaju i dižu na bog zna kakav nivo su i na Zapadu veoma česte - napisala je manekenka na svojoj Fejsbuk stranici

Isprovocirana, kako prenosi telegraf, različitim komentarima povodom poslednjih događaja u Srbiji, Bojana Rajić, bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, je na svojoj Fejsbuk stranici objavila otvoreno pismo u kojem kritikuje sve koji smatraju da se loše stvari dešavaju samo kod nas.

Pročitajte Bojanino otvoreno pismo u celosti:

Bojana Rajić

Bojana Rajić | Foto: Fejsbuk

Ajde vi koji non stop serete po Srbiji i nazivate je banana državom da mi objasnite na osnovu čega tvrdite da 'brdo' nekih stvari IMA SAMO U SRBIJI i nigde više? Deo kog sistema ste vi to bili? Gde ste to živeli osim u Srbiji dovoljno dugo da možete da kažete da ste bili deo sistema i svakodnevnice neke druge države? Čiju crnu hroniku, političku scenu i čiji nacionalni dnevnik ste svakodnevno pratili godinama pa ste tako upućeni..? Najglasniji su oni koju su tri puta letovali u Turskoj i dva puta presli Mađarsku granicu jer su zalutali.
Ja odlično znam koliko sam nesnađena bila u Srbiji posle 27 godina života u Švajcarskoj, koliko sam se nekim stvarima čudila i koliko su me iste frustrirale.. Ali verujte mi mnoge stvari koje se ovde dešavaju i dižu na bog-zna-kakav nivo su i na zapadu veoma česte.

Poslednji komentari
  • sara Vreme: 19.08.2014 18:01h

    To im pričam svaki dan,ali me niko ne sluša.U pravu si 100%.

  • Hehe Vreme: 19.08.2014 18:14h

    Napokon nesto tacno...

  • dolores Vreme: 19.08.2014 18:42h

    U zavisnosti od miljea u kojem se covek krece, i Svajcarska i Srbija mogu ostaviti isti utisak. Moje iskustvo je potpuno drugacije : nigde se nisam osecala ovako nebezbedno i nezasticeno kao u Srbiji, a zivela sam na vise kontinenata.

  • dijaspora Vreme: 19.08.2014 20:12h

    Bojana,dobro si se unovcila zato cuti... Za takve kao ti ce uvek biti posla kod politicara i galantne gospode.

  • bordzia Vreme: 19.08.2014 20:17h

    Vauuuu, Bojana Rajić je digla svoj glas protiv onih koji redovno pljuju po zemlji u kojoj žive ! Bravo, ne volim te, a niti te ne mrzim, ovaj puta si u pravu i maksimalno te podržavam. Mediokriteti koji ne znaju da zapertlaju vlastite cipele, komentarišu kako je Srbija "crna rupa" u kojoj je dozvoljeno sve i sva. Iznenadili bi se kako je Srbija relativno sigurna zemlja u odnosu na "napredne" i socijalno ustrojene zemlje kao što su Francuska, V.Britanija, Finska, Danska, Holandija. Poslednja događanja su pomalo pokrenula mase i svoj revolt iskazuju pljujući po zemlji u kojoj žive. Takva događanja su česta i u drugim zemljama samo mi o tome nemamo nikakve informacije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP