Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KONAČNO

Bojana Rajić: Pronašla sam muškarca svojih snova

Autor: Hello | 08.05.2014 - 16:30:00h | Komentara: 0

U želji da sačuva svoju privatnost, ili bar ono što je od nje ostalo, Bojana Rajić od juna prošle godine, kada je objavljeno da se razvodi od golmana Vladimira Stojkovića, oprezno meri svaku izgovorenu reč.

Turbulentnu bračnu epizodu ostavila je iza sebe i sigurnim korakom krenula novim poglavljem života u kome centralno mesto zauzima trogodišnji sin Lav.

Upozorila  prijatelje:  Bojana Rajić

Bojana Rajić | Foto: Dušan Milenković

Majčinstvo vešto usklađuje sa poslovnim ambicijama, a u gustom rasporedu konačno se našlo i vreme za ljubav. U razgovoru za magazin atraktivna trendseterka otkriva da ponovo voli i da je aktuelni partner, između ostalog, osvojio i nepogrešivim poznavanjem mode.

Kako biste definisali svoj stil odevanja?

- Kao neodlučan, vragolast i svojeglav. Volim da eksperimentišem, da prkosim pravilima i izlazim iz okvira. Cenim neumoran ritam mode, ali joj se ne pokoravam. Drugi je stvaraju, a ja joj dajem oblik koji želim. Moda je u mojoj službi, nikako ja u njenoj.

Bojana Stojković

Bojana Rajić | Foto: Zoran Lončarević

U čemu ste sebi najprivlačniji?

- U svilenom šortsu za spavanje i najobičnijoj atlet majici. Kada sam na ulici, na scenu stupaju uska suknja ispod kolena, svilena bluza i klasične salonke. Tako odevena imam osećaj da je ceo svet moj.
Koliko pari cipela posedujete?

- Kao i svaka žena, bezbroj. Trendovi se smenjuju munjevitom brzinom. Skupe komade kombinujem sa garderobom pristupačnijih cena, u čemu moja kreativnost i osećaj za modu dolaze do punog izražaja. Na obući nikada nisam štedela. Jedan ili sto pari, cipele prosto moraju biti dizajnerske i kvalitetne, a samim tim i skupe.

Ponovo sama:  Bojana Rajić

Bojana Rajić | Foto: Miloš Perić

Ko su srpske ikone stila?


- Ana Vidić, supruga fudbalera Nemanje Vidića. Ovdašnja javnost retko je viđa, ali Britanci s vremena na vreme imaju tu privilegiju. Od frizure i šminke, preko garderobe i asesoara, do samog držanja ta žena je zaista magična.
Koga biste izdvojili kada je jači pol u pitanju?

- Dva Boška: Jakovljevića i Jankovića.
Kako je odeven muškarac iz vaših snova?

- Muškarac iz mojih snova ima bar dva para cipela od velura u braon i teget boji, ne poseduje nijedne mokasine, i po cenu života odbija da obuče bila šta sa potpisom Philipp Plein.
Imate li trenutno takvog muškarca?
- Da, imam. On je izvanredan i pripada retkoj vrsti za koju sam mislila da je odavno izumrla.
Da li biste nam otkrili njegov identitet?
- Nemam takve ambicije. Ni sada, ni u budućnosti.
Osim cipelama od velura, čime vas je misteriozni gospodin osvojio?

- Osvojio me je činjenicom da je muškarac u pravom smislu te reči. Zahvaljujući savršenom ophođenju prema meni, uz njega se osećam kao žena. Nijednog trenutka u meni nije probudio harambašu.
Iz ove perspektive, jeste li zadovoljni kako ste izgledali na svom venčanju?

- Da mogu da vratim vreme odlučila bih se za blažu šminku i daleko jednostavniju frizuru. Venčanica bi u osnovi ostala ista, samo bi dekolte u potpunosti bio izostavljen.
Kakvu biste venčanicu danas odabrali?

- Jednostavnu, otvorenih leđa i zatvorenog dekoltea. Čistih linija, od bele svile i bez ikakvih detalja.
Posle svega, verujete li u brak?

- Pre svega verujem u ljubav, ali i u brak. Ipak, ne bih mogla sa sigurnošću da kažem da bih se ponovo udala.
Da li je lakše biti u vezi sa muškarcem koji nije poznat?

- S jedne strane je lakše, jer mediji sa daleko većim žarom i interesovanjem izveštavaju o vezama u kojima su oba partnera poznate ličnosti. Nasuprot tome, naporno je kada si u poziciji da konstantno moraš da štitiš voljenu osobu iz poštovanja prema njenoj želji da se ne eksponira i da u tom smislu ima svoj mir.
Dugo ste odbijali da govorite o razvodu, ali ste nedavno poklekli, kada ste se na “Fejsbuku” oštro suprotstavili medijskim insinuacijama.

- U proteklih nekoliko meseci stekla sam toliko iskustva da unapred znam kako će se stvari odvijati. Što bi se reklo, znam za jadac, pa nisam želela da dozvolim da se i nakon razvoda nagađa i piše o podeli imovine i visini alimentacije. Jednim statusom na “Fejsbuku” stavila sam tačku na tu temu.
Jeste li spremni na izazove koje sa sobom nosi vaspitanje dečaka van bračne zajednice?

- Jednom nedeljno posećujem roditeljski seminar u Lavovom vrtiću, gde nas psiholog edukuje i savetuje kako da vaspitavamo decu. Razmenjujući iskustva sa drugim majkama, shvatila sam da nije ništa lakše brinuti se o detetu ukoliko ste u braku. Brige i nedoumice uvek su prisutne. Konstantno se preispitujem jesam li dovoljno dobar roditelj.
Do kakvih zaključaka dolazite?

- Slažem se da bi sa decom trebalo graditi prijateljski odnos, ali nijednog trenutka ne smemo da zaboravimo da smo pre svega njihovi roditelji čija je dužnost da ih izvedemo na pravi put. Važno je suprotstaviti im se kada uočimo da ono što rade nije u njihovom interesu.
Da možete da vratite vreme, da li biste opet obukli kostim javne ličnosti?

- Nikada se nisam nametala novinarima, niti sam bilo šta forsirala, ali svakako da bi bilo pametnije da sam im ređe izlazila u susret. Sve se dešavalo nekako spontano. Nisam iznenađena što se mnome bavi revijalna štampa, ali ne mogu da sakrijem čuđenje kada me ozbiljne dnevne novine stave na naslovnu stranu pored toliko važnijih stvari.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP