Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SRPSKA PREDSTAVNICA PRED EVROSONG

Bojana Stamenov: Dobro se kotiramo, možda i pobedimo!

Autor: Tanjug | 10.04.2015 - 20:00:00h | Komentara: 12

Bojana Stamenov, predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, krajem maja u Beču, volela bi da "vrati" ovo takmičenje u Beograd i ističe da je Evrosong najvažnija evropska manifestacija u oblasti muzičkih takmičenja.

Bojana Stamenov

Samouverena Bojana Stamenov | Foto: Facebook/Bojana Stamenov

Jako bih volela da se u najmanju ruku plasiramo među prvih deset - rekla je ona za Tanjug prilikom boravka u Beču, gde, kao i drugi učesnici, snima razglednicu, koja će biti emitovana tokom takmičenja.
Stamenov je rekla da "se vidi da se naša pesma kotira veoma dobro", te da bi volela što bolji plasman, možda i pobedu, na takmičenju, koje se prenosi širom starog kontinenta, ali i u mnogim zemljama sveta.
- Za mene bi to bilo jedna prelepa stvar, a bila bih presrećna i zbog svoje zemlje, pošto smo imali prethodnih godina možda slabije rezultate, izuzev Željka Joksimovića, koji se uvek visoko kotirao. Volela bih da se približimo što više Mariji Šerifović, ako je to moguće. Možda čak i da eto nekako osvojimo to prvo mesto, da vratimo Evroviziju u Beograd - rekla je ona, dodajući da svi izvođači žele pobedu, ali da je poenta Evrovizije da dostojanstveno predstavi svoju zemlju i da se dobro provede.

Bojana Stamenov

Da li će Bojana ponoviti Marijin uspeh? | Foto: Mitar Mitrović

Od gledalaca iz Austrije, u kojoj živi brojna srpska dijaspora, ona očekuje veliku podršku.
- To pogotovo zato što ove godine, na žalost, nećemo imati kolege iz Bosne i Hrvatske. Verujem da ćemo imati veliku podršku iz Austrije, ne samo naših ljudi, već, koliko sam mogla da vidim, i Austrijancima se jako dopada naša pesma - naglasila je Stamenov.

Evrovizija, prema njenim rečima, definitivno je u Evropi najvažnija manifestacija, koja jeste promenila svoj oblik u odnosu na ono što se ranije dešavalo, ali je i dalje ostala najvažnija i jedina manifestacija takve vrste u Evropi i svetu.

Kada je reč o obavezama, nešto više od mesec dana od takmičenja, Stamenov je kazala da je juče imala obavezu da, na stotinak kilometara od Beča, snimi takozvanu "razglednicu", a da je u narednom periodu očekuje puno posla.
- Danas već kreću obaveze u Beogradu. April će biti poprilično zauzet. Biću domaćin u Beogradu kolegama iz Crne Gore i Makedonije, gde ćemo imati organizovane evrovizijske karaoke. Austrijski predstavnik doći će kod nas 21, a prethodno 18. i 19. boravim u Amsterdamu, te u Briselu, gde ćemo se predstaviti. Između svega toga imamo koreografske probe za nastup i naravno rad na stajlingu, o kojem se brine Igor Todorović. Nema niti jednog slobodnog trenutka - prenela je Stamenov.
Poslednji komentari
  • Lesha Vreme: 11.04.2015 10:03h

    Puno posla ali uz dobro organizovan tim sve ce moci da se postigne. Ocekujemo pobedu u Becu, Bojana ima dobre predispozicije za to.

  • Daca Vreme: 11.04.2015 10:08h

    Vidi se da je Bojana veoma skromna devojka. Ali po svemu sudeci, mi smo jedan od favorita za pobedu tako da ne sumnjam da ce ponoviti uspeh Marije Serifovic.

  • Bole Vreme: 11.04.2015 10:14h

    Pesma na engleskom jeziku bolje zvuci i drago mi je da ce ta verzija biti izvodjena u Becu. Srba ima po celoj Evropi a dodatne glasove ce nam doneti i to sto Bosna i Hrvatska ne ucestvuju ove godine. Realno, imamo dobre sanse za pobedu.

  • Daria Vreme: 11.04.2015 10:25h

    Bojana je svesna da sada ima previse obaveza,ali tako je to sigurno kad je neko na pocetku i uspesan,samo napred i uzimamo pobedu.

  • Gagi 22 Vreme: 11.04.2015 10:26h

    Obaveze su to , ali zavrsava Bojana sve na vreme,drago mi je sto razmislja pozitivno i veruje u pobedu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP