Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRIPREME U PUNOM JEKU

Bojana Stamenov: Hoću da nastupim u crvenoj haljini

Autor: novosti.rs | 14.03.2015 - 11:00:00h | Komentara: 13

Srpska predstavnica Bojana Stamenov o nastupu na jubilarnom 60. "Evrosongu" u maju u Beču: Želela bih da nastupim u crvenoj haljini, jer je crvena moja omiljena boja, a donela mi je i sreću na nacionalnom izboru

Bojana Stamenov

Bojana Stamenov | Foto: Mitar Mitrović

Predstavnica Srbije na 60. "Evrosongu" u Beču, Bojana Stamenov, uveliko se sprema za odlazak na takmičenje, a za naš list je otkrila kako bi volela da izgleda na sceni.
- Želela bih da nastupim u crvenoj haljini, jer je crvena moja omiljena boja, a donela mi je i sreću na nacionalnom izboru - rekla je Bojana za "Novosti". - Ne mora da bude ista haljina u kojoj sam pobedila na domaćem takmičenju. Sigurna sam da će nastup biti zanimljiv. Snimila sam i englesku verziju pesme "Ceo svet je moj" pod nazivom "Beauty never lies" za koju će biti urađen spot. U promociju smo uključili i fanove koji su dobili jedinstvenu priliku da sami snime video dok pevaju pesmu, a od najzanimljivijih klipova biće urađen spot.

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evoviziji

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evoviziji | Foto: Facebook/Bojana Stamenov

Kako saznajemo, u spotu će se pojaviti i poznate ličnosti, a među njima i jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović.
Na pitanje da li joj je pobeda na nacionalnom izboru za "Evrosong" donela nešto lepo i na privatnom planu, tačnije u ljubavi, Bojana kaže:
- Moja jedina ljubav trenutno je muzika. Sve sam podredila pripremama za "Evrosong" i nemam vremena za druge stvari. O ljubavi, o tom potom.
Poslednji komentari
  • Lola Vreme: 14.03.2015 12:41h

    Nasa Bojana ima sarm i muzikalnost. Ono sto su timski odradili svi koji su pripremali Bojanu napravili su jedno remek delo. Ni malo nesumnjam da ce Bojana biti jedinstvena,savrseno najbolja.

  • Maja Vreme: 14.03.2015 12:42h

    Ordanizatori su jos jednom pokazali svoj profesionalizam. Kada Bojana doda crvenu boju na sve to i zapeva izuzetnim gladom prelepu pesmu pobeda je neizbezna.

  • Olja Vreme: 14.03.2015 12:43h

    Crvena boja se uklapa sa Bojaninom pozitivmom energijom. Kada se na to doda njen perfektan glas onda je to kompletiran nastup za pobedu.

  • Драгомир Vreme: 14.03.2015 14:37h

    Да ли ова млада дама сем једења ради још нешто друго?КАО ДА ЈЕ У ДРУГОМЕ СТАЊУ?Што се тиче квалитета песме ту је ,,чабар,,!Ако још пева и на енглеском онда нека јој је бог у помоћи да бар не буде последња?

  • Ljubomir Vreme: 14.03.2015 16:26h

    Драгомир-e pukni od muke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP