Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OGORČENA

Bojana: Stojke
širi laži zbog alimentacije!

Autor: A.Veljković | 03.08.2013 - 14:30:00h | Komentara: 4

Drama u braku golmana Partizana Vladimira Stojkovića i Bojane Stojković ovih dana dobila je novi zaplet, pa iako još nisu dobili papir za razvod, manekenka navodno okrivljuje bivšeg supružnika kako je počeo da izmišlja svakojake laži o njoj i sve to kako bi smanjio sumu za alimentaciju koju treba da daje. Naime, kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog Stojkovićevoj, ona je ogorčena što je Vladimir optužuje za prevaru koja traje dve godine i priča kako je među njima sve u redu, a dobro zna da nije tako.

Bojana Stojković

Poverava se samo prijateljicama: Bojana | Foto: Zoran Ilić

Zabrana

 

Nakon što je videla njegovu ispovest, u kojoj je okrivljuje za krah njihovog braka,
manekenka se poverila
drugarici da je šokirana
količinom neistina

- Bojana je odlučna u tome da će za medije ćutati o razvodu, ali kada je pročitala intervju koji je Vladimir dao za jedan magazin ništa joj drugo nije preostalo, nego da se zapita sa kim je provela tolike godine. Ono što je najviše iznerviralo su njegove tvrdnje kako je ona već dve godine u vezi sa predsednikom skuštine KK Cvena Zvezda Branislavom Đurđevićem. Kada su se dogovorali oko imovine, on je predložio da njemu ide kuća, a Bojani i sinu Lavu stan. Tada je, takođe, tvrdio da alimentacija nije problem, a sada mu izgleda, ni to ne odgovara. Bojana je tražila da mesečno daje, kako i zakon nalaže, dvadset posto od njegovih primanja, ali njemu se to po svemu sudeći ne sviđa. On, kako je rekla, zarađuje u Partizanu oko 20 000 evra mesečno, što znači da ona zahteva 4. 000 evra mesečno. To je regularno, a i više nego dovoljno za sina.

Ako pređe u neki drugi klub u kom bi dobijao manje para, nema problem da ona za dete dobija manje.

„Sve ovo što sada izjavljuje radi da bi smanjio alimentaciju“ - priča za naš list dobra drugarica Stojkovićeve i dodaje da je on naveo netačne podatke u vezi sa njihovim rastankom.


- On je naveo da su se njih dvoje razdvojili u decembru mesecu, a to je velika laž jer Bojana i on ne žive zajedno tek mesec dana. Prava istina, a što može da se proveri u sudu, jeste da je ona ta koja je podnela zahtev za razvod braka, a ne on, tako da je sam sebi uskočio u usta kada je rekao da je on taj koji je odlučio da prekine. Sve ovo Bojanu pogađa, ali svoje probleme ne želi da iznosi u javnost i jedino što ovih dana ponavlja je:
„Samo da sve ovo prođe, muka mi je više od razvlačenja po novinama i od Vladimirove promocije nove devojke“ - zaključio je naš izvor.

Vladimir Stojković

Javno se pojavljuje sa novom devojkom i priča o svom razvodu: Stojković sa Dejanom

Ovim povodom smo pokušali da dođemo i do komentara golmana Partizana, ali se on nije javljao na svom broj telefona.

Podsećanja radi, Vladimir Stojković je za magazin „Stori“ dao izjavu gde za svoju, uskoro bivšu suprugu, priča kako će joj biti uvek prijatelj, ali i da će njoj i sinu pružiti sve što im je neophodno.

- Što se tiče podele imovine i finansija, šta god da se desi, daću i više nego što sud nalaže i neću uopšte žaliti. Učiniću sve da moje dete bude srećno, a njegova majka zbrinuta. Mislim da je potpuna budalaština reći da ne brinem o sinu, jer svako ko me poznaje zna šta sam sve dao za svoje dete i šta ću tek dati - rekao je Vladimir.

Vladimir Bojani ugasio karticu za telefon!
Inače, ono što je zanimljivo jeste da Stojke nije želeo da majci svog sina pruži ono što je bilo njeno u braku, pa je tako čim je otišao iz zajedničkog doma, raskinuo ugovor sa mobilnim operaterom za broj koji je ona koristila. O tome je nije obavestio, već je Bojana samo videla da joj kartica više ne radi.

Bojana Stojković

Bojana Stojković | Foto: Dušan Milenković

- Sve vam je jasno kada vam kažem da joj je oduzeo i broj telefona koji dugo ima i o tome je nije ni obavestio. Sada koristi drugu karticu, a prijatelje nije stigla ni da obavesti. Tako da nije baš on tako široke ruke kako se predstavlja- ispričao nam je izvor.

Bojana Stojković: Od mene samo - nemam komentar!

Bojana se oglasila putem društvene mreže:

- Da ne bude zabune, ni jednim novinama nisam dala nikakvu izjavu, niti ću to u budućnosti činiti. Niko iz medija nije od mene dobio ništa više od – nemam komentar.

Kako Pulsonline saznaje, manekenka je sve svoje nesuglasice direktno rešila sa Vladimirom. Ona je odlučila da uopšte ne komentariše situaciju koja joj se dešava, jer ne želi da se putem medija prepucava sa njim. Sve što je imala da kaže, rekla je fudbaleru direktno i na kulturan način, razgovorom.

Poslednji komentari
  • cicaa Vreme: 03.08.2013 14:42h

    Bojana nema komentar,hahahahaha,ali njena drugarica nam isprica sve sto ova ima da kaze,i to je kao super hahahahahah ,sta sve covek nece doziveti.

  • nedjo Vreme: 03.08.2013 16:25h

    potresna prica,moracu na bolovanje!

  • hromi daba Vreme: 03.08.2013 18:04h

    Kakao je to interesantno, Bojana je našla drvenu advokaticu koja joj ponekad drži sveću i u krevetu ? Dobro je upućena u sve što se događa oko Boki, jedino joj nije jasno odakle priča o neveri. Alimentacija od 4.000 € na koje gorivo dete ide, pa to je 452.000 dinara. Da maleni spava u "Hajatu" ostao bi po neki dinar za mamu. Zašto bi uopšte on plaćao alimentaciju, ako je ona bila neverna može dete pripasti njemu i jeftinije će proći sve sa bebisiterkom i ostalim sadržajima. Neka njen sponzor, pardon ljubavnik priloži neki € ?

  • Arcibald Vreme: 03.08.2013 23:55h

    @hromi daba To sto je ona bila navodno neverna nema nikakve veze sa alimentacijon niti joj ko zbog toga moze uzeti dete. Stvarno si smesan kao bioskop

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP