Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUŽBA ZA UVREDU ČASTI

Bojana traži dva miliona i da Vladimir više ne viđa sina Lava!

Autor: Sanja Arsić | 13.06.2014 - 19:00:00h | Komentara: 11

Bojana Rajić u toku jučerašnjeg dana podnela je tužbu protiv bivšeg supruga Vladimira Stojkovića zbog uvrede časti, jer ju je u otvorenom pismu nazvao narkomankom, lakom ženom i neodgovornom majkom, i za to traži odštetu od dva miliona dinara.

Manekenka je takođe od suda zatražila da se golmanu zabrani da viđa sina Lava, čiji je ona zvanični staratelj. 

Ponovo na sudu: Vladimir Stojković i Bojana Rajić

Ponovo na sudu: Vladimir Stojković i Bojana Rajić | Foto: Goran Srdanov

 Inače, novi rat bivših supružnika nastao je nakon što je u medijima procurela priča da je Bojana tužila Stojketa jer šest meseci nije platio alimentaciju, pa je odlučio da iznese svoju stranu priče. Pored niza uvreda na račun majke svoga deteta, Stojković je otkrio da je Bojani isplatio unapred 26.000 evra, za šta postoje i pismeni dokazi.

- Bojana je juče ujutru podnela tužbu protiv Vladimira za uvredu časti i nanetu duševnu bol. Za ovaj postupak njen advokat je tražio dva miliona dinara i ona je insistirala na tome da se Stojkoviću zabrani da viđa dete, jer ne želi da malom Lavu priča svašta o njoj - kaže izvor „Alo!“ blizak Rajićevoj, koja je, kako kaže, u neverici šta je sve njen bivši partner napisao o njoj, i dodaje da je najviše pogodilo to što je rekao da o malom Lavu brine pet dadilja.


- Tačno je da je moja klijentkinja Bojana Rajić ponela tužbu protiv Vladimira Stojkovića za nanošenje duševnog bola i uvredu časti. Takođe je tačno da traži dva miliona dinara i da se Vladimiru zabrani da viđa dete - rekao nam je advokat Nemanja Aleksić, koji zastupa manekenku.

Sportista nije želeo da komentariše ove navode advokata, ali je dan pre u otvorenom pismu naveo da svakog meseca sinu plaća vrtić, ali da je to sve malo Bojani, jer ona ne troši pare na sina već na drogu.
- Osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra svojevremeno sam isplatio tričavih 26.000 evra unapred. Shvatam da je ona ljuta, jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno mnogo košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, s kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je. Šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama - stoji u postu koji je objavio golman.

Poslednji komentari
  • mg Vreme: 13.06.2014 07:12h

    Stojke idi u neku stranu zenlju zivi ko covek koji ces tu gde se svi ogovaraju nemoj joj dati zutu banku

  • Lula Vreme: 13.06.2014 07:58h

    Znači sve se svodi na lovu! NJoj su pare jedino bitne!

  • kkk Vreme: 13.06.2014 15:38h

    dajte vise ostavite se ovog "manekenka" majke vam, kako je neko od metar i zilet manekenka?? inace sve ov eneke bez zanimanja su manekenke..

  • Kkk Vreme: 13.06.2014 17:42h

    A kako vas nije sramota? Opravdavate ovog kretena,koji je izbacio sina iz stana. Cekaj kakav je on otac? Covek nula,Bojana je bar uz svog sina i odgaja ga na najbolji nacin,kao i svaka dobra majka.I vama kao novac nije bitan? Sve se svelo na novac i neophodan je,takodje bolje da daje pare svom sinu i da malo vise postuje zenu koja mu pazi dete,pritom je majka njegovog deteta,a ne da trosi pare na drolje kao sto su Dejana i sl. i njima da kupuje stanove i da ih oblaci!

  • brrrrrrr Vreme: 13.06.2014 19:41h

    aa sto si je zenio ako je sve to

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP