Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U VEZI SA CRNOGORCEM

Bojana u vezi sa dečkom koji je robijao sa nanogicom!

Autor: Kurir | 06.01.2014 - 09:37:00h | Komentara: 0

Rajićeva je s momkom koji je zbog nelegalnih poslova trebalo da bude u zatvoru, ali je „odležao“ kod kuće!

Bojana Rajić otvorila butik

Bojana Rajić 

Novi dečko Bojane Rajić donedavno je nosio nanogicu, saznaje Kurir! Njegovi inicijali su M. R. (ime i prezime poznati redakciji Kurira) i on je zbog krupnih nelegalnih poslova trebalo da završi iza rešetaka, ali je kaznu „odležao“ kod kuće!
Inače, ovaj Crnogorac, koji je oženjen i ima dvoje dece, završio je Vojnu akademiju, ali nije izgradio tu vrstu karijere. Mi smo već pisali da je nedavno Bojani kupio belog „mercedesa“, u kojem je bila kada je zaustavila policija i otkrila da kola nisu registrovana i da ona nema vozačku dozvolu. I uprkos svemu tome, ona ima običaj da vozi i sina.
- On je vrlo imućan, a to je ono što je njoj najvažnije. To što se bavi sumnjivim poslovima nju nimalo ne zabrinjava. Važno joj je da može da ispuni njene prohteve, koji nisu nimalo mali - kaže naš dobro obavešten izvor blizak Rajićevoj i dodaje:
- Njih dvoje su se u početku viđali samo u jednom stanu na Novom Beogradu i u jednom restoranu, gde je Bojana čak imala otvoren račun, koji je njen dečko plaćao. Sada su se malo opustili, pa su nedavno viđeni i u restoranu „Gušti mora“, gde su se držali za ruke. Očigledno je da mnogo vremena provode zajedno i da su veoma zaljubljeni, a i činjenica da je oženjen i da ima decu Bojani nimalo ne smeta. On je unapred platio stanarinu za stan na Dorćolu, gde ona živi sa sinom Lavom, kojeg ima sa Vladimirom Stojkovićem, a Rajićeva se svima hvali kako se sama finansira.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP