Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UPLAŠENA

Bojani Maljević prete zbog Marčelove pesme!

Autor: Puls | 12.11.2013 - 17:30:00h | Komentara: 0

Kad bi Marčelova "Pegla" postala himna generacije mog starijeg sina, možda bi u Srbiji bilo neke nade - napisala je glumica, a potom su usledile brojne reakcije.

Međutim, par njih se izdvojilo po negativnim, a možda i pretećim porukama, koje je Maljevićeva prepričala.

Smeta joj što  su grandovci  zauzeli studio u Košutnjaku: Bojana Maljević

 Bojana Maljević | Foto: Vesna Lalić

 - Objavim noćas odličnu Marčelovu pesmu, koja skreće pažnju na jedan užasan društveni problem koji traje već dugo. Nasilje. Krenem da spavam. Kad, gle čuda, krene da mi zvoni telefon u ovo doba, sa neidentifikovanog broja. "Šta ti znaš o navijačima, kučko?" pita me glas. Spustim. Htedoh da mu kažem da pesma i nije o navijačima, ali lako je mene uvesti u raspravu u poeziji. Ili, još lakše, o politici. Odustanem. Legnem ja, ali ne lezi vraže, telefon uporno zvoni.

Da preskočim sve razloge zbog kojih inače ne isključujem telefon. Isključih ga. Ustanem i pod izgovorom da sam uznemirena, zapalim još jednu cigaretu. Uključim komp. Dve poruke u DM takođe manijačke prirode, različite. Na FB, gde sam isto postavilaMarčelovu "Peglu" čekaju me svakakvi komentari, par manijačkih obrišem. Čeka me i link 'na bolje pesme' od kojih u jednoj stih glasi: "муфтија муфтија, да ли леђа пазиш, у следећем кругу може нешто да те згази".
Odem u spavaću da uzmem tel da slikam svo to smeđe, zlu ne trebalo, i slikam sve osim DM-a, one su se u međuvremenu obrisale same. Dobro. Ne znam šta se radi. Verovatno se zove policija. Ali moje iskustvo sa tom vrstom manijaka i policijom nije baš dobro. Naime, čovek prvo mora maltene da dokaže da drugi čovek hoće da ga ubije, da bi policija uopšte sagledala slučaj. Ja sam pisala o tome. Pisala sam pre tri godine o mojim manijacima. Dolaze, povremeno opet. Izvolite, to su moji zabeleženi slučajevi, ima ih i koji nisu zabeleženi . Koristim ovu priliku da ih zamolim da me puste da spavam - napisala je Bojana na Tviteru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP