Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKENKA POKUŠAVA DA SE POMIRI SA ĐURĐEVIĆEM

Bojanu ostavio dečko?!

Autor: A. Radojević | 28.10.2013 - 08:10:00h | Komentara: 3

Iako se u poslednje vreme na mnogim događajima pojavljuje sa osmehom na licu, Bojana Rajić u svoja četiri zida veoma pati, jer manekenka više nije u vezi sa Branislavom Đurđevićem, koji je, navodno, stavio tačku na njihovu ljubavnu priču. Kako „Alo!“ saznaje manekenka i predsednik Skupštine KK Crvena zvezda više nisu u kontaktu, ali ona ipak na sve načine pokušava da se pomire.

Ponovo sama:  Bojana Rajić

Ponovo sama: Bojana Rajić | Foto: Miloš Perić

- Iako se trudi da zbog Lava i drugih ljudi izgleda zadovoljno i srećno, Bojani je ovih dana baš teško. Branislav je raskinuo s njom, a ona je po svemu sudeći još zaljubljena u njega. Bojana nije osoba koja bi nekoga zvala i molila da joj se vrati, ali Branislav je njena velika ljubav i pokušava da se pomiri sa njim.

Međutim, on je ozbiljna čovek koji nije mogao da podnese medijsku hajku koja se odvija oko njenog razvoda. Krah njihove veze počeo je kada je obelodanjeno da su se, navodno, viđali još dok je ona bila u braku sa Vladimirom. Tada su počeli da se udaljavaju i Branislav ju je ostavio, a ona nije osoba koja će javno da tuguje, naprotiv, ona izlazi skoro svako veče, provodi se i trudi da izgleda srećno, a to pokazuje i na svojim fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak manekenki i dodao da je Bojana vidno smršala zbog nerviranja i da je prijatelji zbog toga opominju.

Nikada nije  priznao  vezu sa  Bojanom:  Branislav  Đurđević

Nikada nije priznao vezu sa Bojanom: Branislav Đurđević | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Postala je nervozna i napeta zbog cele situacije, pa se osušila kao grana. Teško joj je bez njega jer je navikla da se viđa sa njim. Sada kada više nisu u kontaktu utehu pronalazi u uređivanju butika koji uskoro treba da otvori i na taj način pokušava da ne misli mnogo na Branislava. Međutim, kad dođe kući i ostane sama veoma joj je teško. Drugarice su je ranije savetovale da ga ostavi i da ta veza neće izaći na dobro, ali ona ih nije poslušala jer je zaljubljena u njega - dodao je izvor blizak Rajićevoj.

U nameri da dobijemo njen komentar, pokušali smo da dođemo do Bojane, ali u tome nismo uspeli do zaključenja ovog broja, baš kao ni do njenog bivšeg izabranika. Inače, Branislav Đurđević je od samog početka medijskih spekulacija negirao bilo kakvu vezu bivšom ženom Vladimira Stojkovića.
Poslednji komentari
  • Bratanac Vreme: 28.10.2013 08:24h

    A taman krenulo sponzoruši da ima dva ozbiljna sponzora. Sledeća faza su mali privrednici (zidari, moleri i vodoinstalateri)...

  • minja Vreme: 28.10.2013 08:34h

    Koja manekenka? Kada i gde? Ona je bre domacica, bila i ostaal!

  • Ludi ja Vreme: 28.10.2013 14:10h

    Da je sponzorusa jeste,da je propala manekenka i to jeste,ali jedno ali veoma bitno sto je razlikuje od svih ostalih u tim grupama ,ona stvarno ume da kuva,i moze da bude domacica.A to je ogroman plus zar ne???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP