Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MAJA VOLK I ISIDORA BJELICA ZAKOPALE RATNU SEKIRU:

Bolest nas je pomirila!

Autor: Biljana Radulović | 09.02.2015 - 16:00:00h | Komentara: 2

Dramaturg Maja Volk i spisateljica Isidora Bjelica posle višegodišnjih svađa i uvreda odlučile su da zakopaju ratnu sekiru, a na to ih je naterala teška bolest sa kojom su se obe suočile. Maja je obolela od raka grla, a Isidori se kancer javio na jajnicima. Iste metode u lečenju ove opake bolesti navele su ih da zaborave na nesuglasice i zajedničkom borbom i međusobnim savetima pobede bolest.

Maja Volk i Isidora Bjelica zakopale ratnu sekiru

Maja Volk i Isidora Bjelica zakopale ratnu sekiru

Maja, koja tvrdi da se svojevremeno zabavljala sa Isidorinim suprugom, Nebojšom Pajkićem, kaže da je bračnom paru zaboravila i oprostila to što su je nazivali crnim magom koji baca zle čini i koji zbog zlobe neće imati sa kim kafu da popije. Prešla je i preko toga što su, kako kaže, Pajkić i Isidora likovali kada se razbolela.


- Isidoru je zbog takvih reči i misli život opomenuo tako što je obolela. Dobro je da je ona to shvatila na vreme, promenila se i izvinila za sve ružne reči koje mi je uputila. Sada samo prijateljice i koristimo iste metode u borbi da nam se ova teška bolest ne vrati. U životu treba praštati i zato sam prihvatila obrazloženje da su oni sve ružne reči izgovorili dok su bili u bunilu svesti, pomračene negativnom energijom i ličnim nezadovoljstvima - kaže Maja, kojoj je bračni par najviše zamerio što je napisala primedbe na Isidorinu magistarsku tezu, i što je Pajkićeve tekstove, dok je bila dramaturg u „Centar filmu“ negativno ocenila.

Iako je svojevremeno pričala da je Maja slučaj za psihijatre i da trabunja zbog teškog života koji je imala, sada joj je neizmerno drago što sa bivšom suparnicom pije kafu.

Nebojša Pajkić

Nebojša Pajkić | Foto: Dimitrije Goll


- Presrećna sam zbog pomirenja, jer se Maji divim kao ženi koja je postigla mnogo toga u životu i izborila se sa opakom bolešću. Ona je dobra majka, veliki čovek i puno poštovanje imam prema njenom radu. Često tako ljudi zbog nekih besmislenih razloga zapadnu u sukobe, pa izgovore reči zbog kojih se kaju. Ima to veze i sa tim što smo nas dve prilično slične. Prijaju mi susreti sa njom i naši razgovori - ističe Bjelica, dok na pitanje da li su konačno rešile dilemu da li se njen suprug zabavljao svojevremeno sa Volkovom, iako on tvrdi da se toga ne seća, kroz osmeh odgovara

- Žene same treba da grade svoj odnos, jer čim se tu umeša muškarac nastaje haos. Meni je drago što smo nas dve izgladile situaciju, a Pajkić neka sam ispravlja svoje krive drine - zaključuje Isidora.
Poslednji komentari
  • zzzzzzzrf Vreme: 09.02.2015 21:10h

    obe bolesne iz mozga

  • maja Vreme: 10.02.2015 01:05h

    Obes, ludilo. Ni jedna ne pripada obicnom svetu ni po jednom kriterijumu>>>

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP