Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FRKA, PANIKA

Bombom na Natašu Bekvalac!

Autor: A. Radojević | 15.12.2013 - 14:00:00h | Komentara: 2

Sa osmehom na licu i dobrom energijom Nataša Bekvalac je u petak započela svoj nastup u jednom klubu u Banjaluci, da bi samo nekoliko minuta kasnije strahovala za svoj život, jer je dojavljeno da se u lokalu nalazi bomba. Policija je istog trenutka prekinula Natašino gostovanje, ceo klub je ispražnjen, a pop zvezda je ostala da čeka da li će se najavljeni eksploziv i pronaći.

A sve je ličilo na  sjajno veče: Nata  sa publikom  u Banjaluci

A sve je ličilo na sjajno veče: Nata sa publikom u Banjaluci

 - Nataša je bila presrećna zbog nastupa u Banjaluci, čak je danima bila euforična zbog toga. Tako je jedva dočekala da izađe na scenu i zaista, čim je zapevala prvu pesmu, u klubu je bilo prelepo. Svi su pevali uglas, a onda je u jednom trenutku nastao haos. Nataši su rekli da prekine nastup, a onda su ispraznili ceo klub. Kada je ona čula da je u pitanju dojava o bombi, u prvom trenutku se veoma uplašila za svoju bezbednost. A kada su krenuli da prazne ceo lokal, uopšte joj nije bilo svejedno - ispričao je za “Alo!” izvor blizak pevačici i dodao da joj je veoma žao što nije završila planirani nastup.

Atmosfera u bekstejdžu

Atmosfera u bekstejdžu

 - Ona se zaista spremala za ovo gostovanje i nakon što je ustanovljeno da je dojava lažna, bilo joj je krivo što nije završila ceo nastup. Kako je klub bio ispražnjen, bilo je nemoguće ponovo vratiti publiku i nastaviti sa nastupom. Ali, bezbednost je na prvom mestu, tako da će se sa publikom u Banjaluci družiti drugom prilikom - dodao je izvor blizak Nataši.
A koliko joj je bilo krivo što je nastup bio prekinut, Nataša je napisala na društvenoj mreži Instagram i zahvalila se svma koji su došli.
- Banjaluka. Klub „Tamaris“. Krcato, čarobno... Do trenutka kada su javili da se klub isprazni zbog najave bombe. Čekamo. Hvala svima. Hvala na ljubavi. Bilo je čarobno veče. Šteta što su pokušali pokvariti sve. Žao mi je baš - napisala je Bekvalčeva na pomenutoj društvenoj mreži.
 

Estrada na udaru lažnih dojava o postavljenim bombama!

Nataša Bekvalac svakako nije prva estradna zvezda čiji je nastup prekinut zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u lokalu gde nastupa. Tako je pre više od šest meseci Jelena Karleuša morala da zamoli publiku u jednom klubu u Tuzli da napusti lokal, jer je dojavljeno da je podmetnut eksploziv. Za razliku od koleginica koje su prekidale pevanje, Radmila Manojlović jee morala da odloži početak nastupa u Parizu dok policija ne pretraži ceo lokal. U avgustu ove godine i Olja Karleuša je morala da odloži svoje gostovanje u u Tomislavgradu u Hrvatskoj, ali se dva dana kasnije vratila da publici priredi nezaboravan provod. Njena koleginica Neda Ukraden primila je 2011. godine anonimnu telefonsku dojavu o postavljenoj bombi, te je napustila binu u klubu u Zadru. Pre tri godine i pevačica Mira Škorić doživela je neprijatnost zbog dojave o postavljenoj bombi, te je njen nastup u Vukovaru bio otkazan.

Poslednji komentari
  • Ludi ja Vreme: 15.12.2013 15:18h

    Na ovu potrositi bombu ??? preskupa investicija,bacene pare,nemojte joj dizati cenu vise molim vas

  • nedjo Vreme: 15.12.2013 16:14h

    kad je riba bomba

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP