Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POŽALIO SE

Bora Čorba: Ukradoše nam socijalisti ideju o legalizaciji marihuane!

Autor: Blic.rs | 05.03.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

Popularni rok pevač Bora Đorđević, aktivista Demokratske stranke Srbije, posetio je danas Ivanjicu i istakao da se ova partija zalaže za decentralizaciju Srbije i saradnju sa bratskom Rusijom, jer nas, kako je naveo, Evropa koristi samo da proizvode Nemačke prodaje preko Srbije.

Bora Đorđević

Bora Đorđević | Foto: Đ. Kojadinović

 - Ali nisam ja skroz protiv Evrope. Imaju oni i dobrih strana. Naprimer Holandija, ona ima slobodno korišćeje lakih droga (marihuane). Mislim da se zna, to je bila u početku i naša ideja, ali onda su socijalisti predložili da se marihuana legalizuje. Ima razloga da se to i dogodi. Direktor jednog velikog evropskog festivala je bolestan od raka i koristi travu kao lek. Marihuana ima još dobrih strana. Podstiče apetit - kaže Bora Čorba.


- Predsednik Urugvaja nije budala što je legalizovao lake droge. Ovo govorim u lično ime, ne u ime stranke, ali on je napravio pet miliona dolara profita za manje od mesec dana. I čoveka će verovatno da predlože za Nobelovu nagradu. Holandija, Urugvaj, Španija, Portugalija i još nekoliko zemalja nisu glupi. Hoću da kažem da pogledamo malo svetsku praksu i iskoristimo dobru stranu Evrope - naveo je on.
Još jednom istakavši značaj saradnje sa Rusijom Đorđević je u svom stilu prokomentarisao: "Mislim da nas ustvari nikada neće primiti u Evropu jer ne možemo da ispunimo toliku kvotu 'pedera'".
Popularni pevač je pozvao građane da ostanu "dosledni ponosni Srbi, a ne poslušna masa".
- E sada pričam u ime stranke, dakle kada sam prišao DSS-u to je bila mala partija. Rekao sam Voji: Ja ću da dođem kod tebe zato što si dosadno pošten i nemaš putera na glavi. Bez njega ne bi bilo 5. oktobra. Zato i sada moramo zajedno raditi na oporavku Srbije, na decentralizaciji, Beograd nije svetinja. Ja znam ovaj narod ovde, a znao ga je i knez Miloš. Kad je pravio skupštinu rekao je: Idite u Istočnu Srbiju i pažljivo birajte ljude, a u Zapadnoj Srbiji zaustavi bilo kog seljaka biće vam odličan poslanik u skupštini. Volim ljude ovde a volim i što imate spomenik Draži Mihajloviću - istakao je Đorđević.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 06.03.2014 01:30h

    boro,boro

  • Jovan Vreme: 06.03.2014 12:12h

    Ovo ponavlja vec 2 godine na svakom koncertu! Ja sam ga sticajem okolnosti slusao 4x

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP