Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PUKLA TIKVA

Bora Đorđević okončao vezu sa Dubravkom

Autor: Blic | 15.02.2015 - 11:00:00h | Komentara: 0

Posle upale pluća zbog koje je Bora Čorba u bolnici morao da provede skoro dva meseca, veza sa Dubravkom iz Ljubljane je upala u krizu. Da li je Bora ostavio devojku sa kojom je prošle zime bio na Maldivima, ostaće misterija još neko vreme. Ipak, roker nije demantovao da je veza doživela fijasko.

Bora Đorđević

Bora Đorđević

- Rekao sam da na pitanja iz privatnog života više neću da odgovaram. Ono što mogu da kažem je da izvesno vreme neću ići u Deželu. Imam puno posla u narednom periodu - rekao nam je Bora.

Ni njegov menadžer Gane Pecikoza nije hteo da sa sigurnošću potvrdi ovu priču.
- Nikad se ne mešam u Borine lične stvari. Znam samo da je meni kao menadžeru uvek bilo najbolje kada nije bio sa nekom devojkom. Tada bi se potpuno posvetio koncertima i pisao najlepše pesme - kaže Gane koji priprema za proleće veliku turneju “Riblje Čorbe” po regionu, a od 15 maja u Australiji.

Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca: Bora Đorđević

Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca: Bora Đorđević | Foto: Vesna Lalić

 
Bora je sa Dubravkom, koja je znatno mlađa od njega, provodio vreme u Ljubljani skoro svakog vikenda u poslednjih godinu dana. Čak je napravio tetovažu posvećenu njoj.

Bora Čorba na Gitarijadi u Zaječaru

Bora Čorba na Gitarijadi u Zaječaru | Foto: Suzana Božinović

 
- Obožavam novu tetovažu na kojoj je lik jedne moje mlade obožavateljke. Imam nekoliko tetovaža, a prvu od njih, riblju kost, napravio sam pre 30 godina. Neću da otkrivam detalje veze s devojkom iz Slovenije. Reći ću vam samo da smo u vezi devet meseci, lepo nam je, išli smo zajedno na Maldive. Ona mi nije verenica i neću živeti u Sloveniji, kao što piše tamošnja štampa. Mnogi se pitaju šta ja radim u Ljubljani s mladom ribom. A mi jedemo dijetalnu hranu i pešačimo po planinama, tako da me je naterala da smršam 20 kilograma. Nije mi problem da putujem kod nje svake nedelje i po nekoliko puta jer se ona bavi organizacijom mojih putovanja - govorio je Bora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP