Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FRONTMEN „RIBLJE ČORBE“ POSVETIO STIHOVE PREMIJERU

Bora: Golu koriste
ribicu za atentat na Ivicu!

Autor: D. T. - S. A. | 10.02.2013 - 19:40:00h | Komentara: 7

Skrivena kamera koja je priređena premijeru Srbije Ivicu Dačiću nije bila samo povod za skandal državnih razmera već i inspiracija za frontmena grupe “Riblja čorba” Boru Đorđevića, koji je ovom događaju posvetio pesmu “Atentat”. Naime, muzičar je odlučio da se na sebi svojstven način oglasi povodom snimka premijera na kojem mu lažna voditeljka pruža uvid u golo međunožje.

- Sami znate da sam pre dve-tri nedelje kritikovao Ivicu Dačića zbog nedoličnog ponašanja prema Marku Jakšiću. Sada ću na neki način stati na Ivičinu stranu jer mi se čini da je žrtva hajke ogromnih razmera - napisao je u svojoj kolumni za “Večernje novosti” Bora Čorba. On je objasnio da se u mnogim stvarima i stavovima ne slaže sa Ivicom, ali da to ovog puta isključuje i da mu se grube šale ne dopadaju.

Nisam nikada tužio nikoga jer me mrzi da se povlačim po sudnicama, a nisam nikada ni udario novinara ni paparaca: Bora Đorđević

Bora Đorđević | Foto: Vesna Lalić

- Gledao sam mnogo emisija skrivenih kamera raznih TV stanica. Neke su bile duhovite, neke baš i ne toliko, ali pamtim one izuzetno uspešne. Svoj prilog rušenju Dačićeve ličnosti i zvanja premijera dala je na krajnje imbecilan način i plagijatorska ekipa „Skrivene kamere“. Moram da naglasim da se u mnogim stvarima politički ne slažem sa Ivicom, ali znam da „šurovanje“ ili poznavanje nekog ko je optužen za kriminalne delatnosti samo po sebi nije krivično delo - napisao je Đorđević, koji je potom Dačiću posvetio, između ostalog, i sledeće stihove:

- Golu koriste ribicu
za atentat na Ivicu.
Sasvim mimo protokola
napala ga riba gola!
Potpuno jasne su namere
ekipe Skrivene kamere,
da premijera života liše
pomoću potpuno gole piše.

atentat

Striper maznuo cicamacu!
Prvi put nakon što je uradila “intervju” sa premijerom Ivicom Dačicem, “Plejbojeva zečica“ Branka Knežević pojavila se u emisiji “Šou tajm”, a društvo su joj pravili striper Dejan Nestorović i pevačica Vesna Vukelić.

Branka Knežević

Fotografija do koje smo došli nam otkriva da je na snimanju bilo i više nego zabavno, a striper je u jednom trenutku zaklonio rukom predeo u koji je premijer izbegavao da gleda tokom skrivene kamere. A.V.
Poslednji komentari
  • Vesna Virgo Vreme: 11.02.2013 09:12h

    Bora Corba je legenda i njemu je sve dozvoljeno. Vec smo navikli na njegove saljive komentare i saljive stihove. Premijer Ivica Dacic je pokazao da je samo " obican covek", koji voli da se nasali na svoj racun, izuzetno duhovit i ovaj prilog je ispao krajnje simpatican. Ekipa "Skrivene kamere" se samo nasalila sa covekom koji ima izuzetnu sirinu i nije iskompleksirana osoba. Premijeru svaka cast za "drzanje"!

  • Joanna Vreme: 11.02.2013 09:27h

    Boro, neprikosnoveni si kralj!

  • Vitez Vreme: 11.02.2013 13:37h

    Boro CARE!! svaka ti je na mestu. Ali ovaj komentar izvesne Vesne Virgo mislim da je pisala Vendi,verovatno kada je pročila Vujakliju došla je do ovakvog zaključka ili se kosultovala sa mlađanim Ružičem.

  • Brat Srbin Vreme: 11.02.2013 14:50h

    To Boro legendo : )

  • voša Vreme: 11.02.2013 21:19h

    ... da je bora još pročitao o ribama zaraženim crvićima ... ha ha šta bi sve napisao :))

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP