Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IVAN IVANOVIĆ:

Boriću se protiv prvog lažova Srbije!

Autor: Zorica S. Radulović | 24.01.2015 - 12:00:00h | Komentara: 8

Nakon što je objavljeno da se emisija Ivana Ivanovića do daljnjeg neće emitovati na TV „Prva“ krenula su nagađanja da je do toga došlo jer se voditelj šalio sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, a onda se spekulisao da je sve samo marketinški trik. Ipak, Ivanović se juče oglasio ovim povodom objasnivši da je glavni krivac za trenutno ukidanje njegovog šoua urednik dnevnog lista „Informer“, Dragan J. Vučićević, protiv čijih se laži, kako kaže, borio.

„Veče sa Ivanom Ivanovićem“ nastaviće da se emituje na Televiziji „Prva“ ponedeljkom

„Veče sa Ivanom Ivanovićem“ nastaviće da se emituje na Televiziji „Prva“ ponedeljkom | Foto: Mitar Mitrović

- Dragan Vučićević je poturio menadžmentu „Prve“ lažnu informaciju da tajno pregovaram sa direktorom RTS o prelasku u tu kuću. Naravno da je to izazvalo veliki nemir na TV „Prva“. Ali, pošto svi znaju da je gospodin Vučićević veliki lažov, brzo smo došli do istine. Ja sam prekršio neke odredbe internog sporazuma sa „Prvom“ i sankcionisan sam zbog toga. Nije mi žao, jer sam to uradio boreći se protiv laži i manipulacija prvog lažova Srbije.


Ivan prekršio pravila firme


Televizija na kojoj radi Ivanović oglasila se saopštenjem:
- Šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ neće se emitovati večeras. Takođe, nakon današnjih razgovora vrha televizije sa Ivanom Ivanovićem doneta je odluka da se zbog kršenja internih kompanijskih pravila i poslovne discipline emisija ne emituje do daljeg. Razgovor sa Ivanovićem će se nastaviti sledeće nedelje - stoji u saopštenju.

Lažnog urednika, lažnih novina. Verujem i da je uplitanje predsednika Srbije u sve ovo njegovo maslo, ali za to nemam dokaze. Nadam se brzom povratku na ekrane i ponovnom druženju sa publikom. Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju - ispricao je Ivanović.


Inače, ovim povodom juče se na društvenoj mreži Tviter oglasio i Tomislav Nikolić, kog su prvog okrivili sa ukidanje Ivanovićeve emisije.


- Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bismo ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije ni tabloida - napisao je Tomislav Nikolić.


Inače, nakon spekulacija da je Ivan Ivanović sklonjen sa programa zato što je ismevao Tomislava Nikolića, predsednik Srbije se oglasio i demantovao te navode.


- Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bi ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije ni tabloida - tvrdi Nikolić.

Poslednji komentari
  • Enko Vreme: 24.01.2015 12:59h

    Danas nemam za hleb

  • Podrška Vreme: 24.01.2015 15:05h

    Punu podršku od građana imaš Ivane!

  • goran Vreme: 24.01.2015 16:44h

    ivane sad se pokazi i pozovi seselja u emisiju

  • vitez Vreme: 24.01.2015 20:53h

    Lažeš Ivane ka pas, dižeš sebe rep, ako bi te primili na RTS bacio bih televizor. Igraš neku igru, a što se tiče Vučićevića ista ste g.

  • u pravu sam Vreme: 25.01.2015 10:14h

    Taj Vucicevic Vucicev novinar treba da se zabrani da se bavi tom profesijom.novinar bi trebao da posteno radi a ne da suvlaci u svaku stranku zbog licne koristi Pod hitno ispitati njegovu imovinu od pocetka karijere do sada.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP