Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIJE SVE U PRSTENU

Boris Milivojević: Brak je priča iz nekih prošlih vremena

Autor: Hello | 28.03.2014 - 20:00:00h | Komentara: 2

Glumac Boris Milivojević je za magazin "Hello" pričao o svojoj karijeri glumca, neispunjenim mladalačkim željama, kao i o ljubavi, te je naveo i kako se verovatno više neće ženiti.

Dobar u svakoj ulozi: Boris Milivojević

Boris Milivojević | Foto: M. Mitrović

Glumac trenutno živi u ljubavnoj zajednici sa multimedijalnom umetnicom Janom Stojaković, ali kaže da verovatno neće stupiti u brak sa njom. Bar ne još.

"Ne mislim da je venčanje danas neophodno da bi nekoga voleo i pokazao mu ljubav, a opet čak i ako dođu deca, i dalje mislim da nije neophodno", kazao je glumac.
"Znam neke ljude koji su se venčali tek kada su prošle mnoge godine i izrodila se deca, i kada su posle četrdeset godina napokon shvatili da je to to, i onda su se venčali", dodao je on.
"Zaključio bih da je brak priča iz nekih prošlih vremena, ali nemam ništa protiv žurke na kojoj se slavi ljubav, to jedva čekam", kazao je Boris.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 29.03.2014 06:35h

    Води онај глупави квиз на Б92 па ми је сав вештачко налицкан да,боже ме опрости,ки да рекламира оне ди се мушки воле са мушки.Или ди се женске међу себе воледу.Никако да им запамтим она крупна слова.Иначе Борис је и у оној тв емисији ди су глумили позната лица био поприлично трапав!Ја толико да велим а да не испаднем злоћа!

  • Mala sa Dunava Vreme: 30.03.2014 21:48h

    Boris iliti Bole, moj omiljeni lik sa TV ekrana. Genije. Sasvim tačno. Brak je kategorija koja je danas postala " nužno zlo". 90% brakova se sklopi zato što je mlada u drugom stanju. A gde je tu ljubav. Suprug i ja smo se venčali tek posle godine zabavljanja i tri godine zajedničkog života, a i to nam je palo napamet onak, kao jel' hoćemo? Pa, hajde. Bez svadbe, bez nepotrebnih običaja, tiho, nenanmetljivo. Roditelji, braća i kumovi, i bilo je ekstra. Fina, građanska ceremonija, ručkić i kud koji mili moji, a mi, svako na svoju goišnjicu mature.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP