Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GLUMAC PRERUŠEN U TINU TARNER ODUŠEVIO ŽIRI I PUBLIKU

Boris pobedio kao rok baka!

Autor: Sanja Arsić | 27.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

S obzirom na to da je u drugoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ dobio kritike zbog loše maske, ali i uloženog truda kada je dobio zadatak da odglumi Đorđa Balaševića, Boris Milivojević je sinoć prerušen u Tinu Tarner oduševio članove žirija, ali i takmičare, zbog čega je dobio najviše ocene i tako odneo ubedljivu pobedu.

Glumac prerušen u Tinu Tarner oduševio žiri i publiku

Glumac prerušen u Tinu Tarner oduševio žiri i publiku

U kratkoj, uskoj haljinici na bretele, na visokim potpeticama, sa šatiranom perikom i depiliranim pazuhom i rukama, Boris je pevao Tinin veliki hit „Roling on the River“ i imao i više nego dinamičan nastup. Iako, kako je sam rekao, nikada pre ovog nastupa nije stao na potpetice, glumac se odlično snašao, pa mu nisu smetale da đuska poput najčuvenije rok bake. Zahvaljujući velikom broju poena koje je dobio od članova žirija, Milivojević je osvojio nagradu od 1.000 evra, koju je namenio deci bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici.


Goca Tržan postala ćelava zbog Džeja

Goca Tržan postala ćelava zbog Džeja

- Uložio si mnogo truda, meni je ovo bilo odlično. Koliko si se potrudio vidi se i ispod tvog pazuha - prokomentarisao je Miroslav glumčev nastup, aludirajući na to što je Boris za ovu priliku morao da se depilira, dok je Ivan Ivanović dodao da mu je Boris delovao veoma seksi.


Ana Kokić briljirala kao Psaj

Ana Kokić briljirala kao Psaj

U trećoj emisiji led je probio Knez, koji je prvi nastupao, ovog puta prerušen u Džibonija, ali po rečima žirija, bolje se snašao prošlog puta u ulozi Josipe Lisac. Odmah posle njega, na scenu je izašla Sneki kao Ajs Nigrutin, a društvo joj je pravio Skaj Vikler, koji je za ovu priliku glumio Grua. Sara Jovanović oduševila je sve kada se pojavila kao Milan Stanković, dok je Goca Tržan na trenutak postala ćelava kako bi u originalu „skinula“ kolegu Džeja.


Aleksa Jelić kao Miroslav Ilić

Aleksa Jelić kao Miroslav Ilić

Pobednica prve emisije Tamara Dragićević, transformisana u pevača grupe LMFAO, pevala je njihov veliki hit „I‘m sexy and I know it“, što je zahtevalo da se odlično upozna sa komplikovanim tekstom i karakterističnim slengom pevača. Šašić je prerušen u Željka Bebeka pokupio sve simpatije Miroslava Ilića, koji je odmah naglasio da će mu dati 12 poena, a da li će sledeće nedelje zablistati u ulozi Ace Lukasa, ostaje da vidimo. „Alo!“ je već pisao o tome da je Vuksanović odbio da bude specijalni član žirija i oceni svog suparnika.

Aleksa se oblizivao kao Miroslav Ilić!


Čast da imitira Miroslava Ilića pred samim pevačem pripala je Aleksi Jeliću, koji je otpevao numeru „Polomiću čaše od kristala“, a osim što je skinuo svaki pokret „slavuja iz Mrčajevaca“, pop pevač se i oblizivao kao njegov stariji kolega, što je izazvalo smeh među članovima žirija. Ubedljiv nastup podigao je publiku na noge, a Miroslav je izjavio da nije ni slutio da je bilo kome zanimljiv za imitaciju, na šta je Jelić dodao da mu je najteže palo oblizivanje usana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP