Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MILIVOJEVIĆ U ŠOU PROGRAMU „TLZP” IMITIRAO PREMIJERA SRBIJE

Boris „skinuo“ Ivicu Dačića!

Autor: D. P. - A. R. | 02.11.2013 - 07:25:00h | Komentara: 4

Nakon što je oduševio publiku kao Tina Tarner i Đorđe Balašević u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato”, Boris Milivojević je dobio do sada možda najteži zadatak, da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića, i to dok peva pesmu “Miljacka”. Naime, u jednoj od narednih epizoda Halid Bešlić će se pojaviti kao specijalni gost i, dok bude izvodio jednu od svojih najpoznatijih numera, na bini će se pojaviti Milivojević u ulozi Dačića.

Dobar u svakoj ulozi: Boris Milivojević

Dobar u svakoj ulozi: Boris Milivojević | Foto: M. Mitrović

- Boris je dobio možda jedan od najtežih zadatak do sada, da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića, ali odmah da vam kažem da se odlično snašao u toj ulozi. Naš premijer je pored političkog angažmana postao poznat i po izvođenju pesme “Miljacka” Halida Bešlića, te je produkcija šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” došla na ideju da ga neko od takmičara imitira. Taj zadatak pao je baš Borisu i nastup je bio fenomenalan, kao i svi njegovi do sada - izjavio je za “Alo!” izvor blizak produkciji ovog televizijskog projekta i dodao da će Borisu na sceni društvo pratiti i sam Bešlić.


Inspirativan kao izvođač: Ivica Dačić

Inspirativan kao izvođač: Ivica Dačić | Foto: V. Mitić

- Halid Bešlić će biti specijalni muzički gost u toj emisiji. On će na sceni izvoditi svoju pesmu “Miljacka”, a onda će se u jednom trenutku pojaviti Ivica Dačić, to jest Boris Milivojević. Moram reći da je ovo izazvalo veliki aplauz i smeh kod publike, kao i kod žirija. A posebno se zabavila Marija Šerifović, koja će u toj emisiji ocenjivati takmičare pored Ivana Ivanovića, Katarine Radivojević i Marije Mihajlović - priča izvor blizak produkciji.


Boris je oduševio žiri u ulozi legendarnog kralja popa

Boris je oduševio žiri u ulozi legendarnog kralja popa

Verujemo da se Boris Milivojević se odlično snašao u ulozi Ivice Dačića, a koliko je zaista bio uverljiv kao premijer Srbije, ostaje nam da vidimo.
U nameri da saznamo kako je biti jedan dan premijer Srbije, pozvali smo Borisa, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

U narednoj emisiji imitiraće Elvisa!


Boris Milivojević je dosadašnjim imitacijama oduševio publiku i uvrstio se u top-imitatore šoua “Tvoje lice zvuči poznato”, a da li će tako biti i ove subote, kada će glumac morati da dočara Elvisa Prislija? Kako je u prethodnoj emisiji dobio zadatak da imitira legendarnog američkog muzičara Elvisa Prislija, Boris je ovo shvatio kao veliki izazov i veoma se potrudio oko uloge. A kakve je kritike Boris dobio za ovu imitaciju, ostaje nam da pogledamo u subotu na Televiziji “Prva”.

Poslednji komentari
  • Liberol Vreme: 02.11.2013 08:43h

    Aj bas pa i ja bih onako lose imitirao Balasevica , sta je inmitacija, pogledajte majstor <<<Micka Ljubbicic, a ono saBalasevicem nit maska nit glas!

  • AleksandarVeliki Vreme: 02.11.2013 15:40h

    što sad da gledam tu emisiju kad sve znam unapred?? ma neću je ni gledati...

  • nedjo Vreme: 03.11.2013 00:40h

    boris je sjajan

  • lo Vreme: 03.11.2013 08:47h

    na zalost kada propadnete kao glumac jedino sto ostaje je imitiranje drugih

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP