Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU OCA I ĆERKE

Bosanac: Džidžo, debela si, odmah izvadi silikone

Autor: B. Radulović | 14.05.2015 - 09:00:00h | Komentara: 4

Duhovitu stranu porodice Stojković upoznali smo u prvom zajedničkom intervju oca i ćerke kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca i pevačice Aleksandre, poznatije kao Džidža. Iako je, kako pesmom „Lice sa poternice“, tako i stajlingom, briljirala na „Pinkovom festivalu“, tata nije u potpunosti zadovoljan.

Uvek surovo  iskreni

Uvek surovo iskreni | Foto: Vesna Lalić

- Pesma je muzički odlično urađena, nemam nijednu krucijalnu primedbu, samo što bih voleo da si uz to igranje na sceni još i pevala. Iako se ne razumem u tu vrstu muzike, taj neki arenbi sa trilerima - kaže Dragan dok se Džidža brani da nema trilera i da on to ne razume. Ona mu nameće kompliment voditelja Milana Kalinića da je ista Niki Minaž, na šta Bosanac sleže ramenima.


- Tata, ona je trenutno jedna od najekscentričnijih crnkinja na sceni i poznata je po tome što ima veliku i lepu zadnjicu. Vidi kako sam i je zgodna - kaže pevačica, dok kompozitor bez dlake na jeziku odgovara:
- Debela si! Vidi, salo ti se preliva! Mama joj ispunjava sve želje što se hrane tiče, a jede i čokolade po ceo dan. Meni se u mojim godinama jedino još hrana ne opire, zato je volim i poštujem - pravda Bosanac veličinu svog stomaka.

On ne krije da je užasnut Džidžinim tetoviranjem obrva i plastičnim operacijama koje je radila.
- Obrve su joj takve da mogu za glavu da se uhvatim, a tek to što je operisala nos, to je strašno. I ova usta samo čekam kada će da joj splasnu više. Najveći problem srpskog naroda je što još nije otkrio ogledalo - provocira Dragan, a Aleksandra dodaje:
- Mi generalno kao porodica smo veoma vezani, pa se mešamo u svačija šišanja, čupanje obrva, tetoviranja i oblačenja - pokušava ironično da odgovori tati.

- Kada smo već kod oblačenja, mogla bi malo više metraže da trošiš na garderobu. Svakako pevaš iz ljubavi, a ne zbog para, jer si još na mom budžetu. Daće bog sada na jesen da je udomim - kaže Dragan, dok se Džidža smeje i priznaje da se na ljubavnom planu nešto krčka.

I dok ona namiguje, on tvrdi da se u njen izbor mladiće ne meša.
- Vremenom sam se pomirio sa činjenicom da ću jednog dana ipak morati da je delim sa nekim i prepustim da stvara svoju porodicu, a deo moje emocije ostaće u meni večno i nikome je neću dati. Ne mešam se u njene izbore, osim savetima.
Gledam da li je neko primitavan, obrazovan ili, nedajbože, agresivan. Ovo poslednje mi je najbitnije da anuliram, ostalo je njen krst, koji će nositi u životu. Ne dao bog samo dugog čekanja do tada - uz osmeh poručuje jedan od najstrožih članova žirija „Zvezdi Granda“.

- Kada sam se takmičila, prema meni je bio stroži nego sada - žali se Džidaža, ali je otac uverava:
- Zato si ti postala pevač.
Suznih očiju Aleksandra nam je otkrila da je ovo prvi put da ju je nazvao pevačem.

Džidža: Želim brak mojih roditelja


Iako suprugu Dunju retko kada pominje, Bosanac prvi put javno otkriva da je ona zaslužna za sve.
- Ona je stub naše porodice i moje karijere. Srećan sam čovek što sam izabrao Dunju za suprugu i majku svoje dece. Samo ja i još jedan kolega na estradi nikada nismo eksponirali žene. Dok sam bio na turnejama, nikada nisam razmišljao gde je Dunja tada, dok su moje kolege masovno trčale na recepciju da zovu kući i decu ispituju gde je mama, koliko se zadržala i kada će doći - kaže Bosanac.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 14.05.2015 10:04h

    Žensko sa nadimkom "Džidža"...Svaki dalji komentar je suvišan.

  • Nikola Vreme: 14.05.2015 13:12h

    Ovaj komentarise druge, a cerka mu gole zadnjice peva! Mislim peva, ona ne zna da peva...

  • Sasa Vreme: 14.05.2015 13:23h

    Da li Vi gospodine Bosanac zaista mislite da Vaša kćer lepo peva. Mislim da ste u velikoj zabludi

  • vlado Vreme: 15.05.2015 09:35h

    Nije lako ovog covjeka slusati..toliko neukusa u njegovim komentarima,boja glasa,stil...mnogo ruzno gledati ga i slusati..baka zorica brunclik groznija i ruznija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP