Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČLAN „GRANDOVOG“ ŽIRIJA NIKADA NIJE POMENUO NASLEDNIKA

Bosanac krije sina Acu!

Autor: Biljana Radulović | 06.02.2015 - 15:30:00h | Komentara: 12

Ugledni kompozitor Dragan Stojković Bosanac na sva usta hvali ćerku Džidžu i njeno pevačko umeće, a nikada u javnosti nije pomenuo da ima i starijeg sina Aleksandra. „Alo!“ ekskluzivno otkriva dugo čuvanu tajnu člana žirija jedne od najgledanijih emisija, a to je da ima naslednika, koga je pre 15 godina poslao u Ameriku zbog navodnog udesa koji je izazvao u Novom Beogradu.

Pokušao da  sakrije istinu  od javnosti:  Dragan  Stojković

Pokušao da sakrije istinu od javnosti: Dragan Stojković | Foto: Rajko Ristić

- Aca je bio dete za primer, ali je jedne večeri, dok se vraćao iz grada, nisam sigurna da li je bila 1999. godina ili 2000, autom udario u drugo vozilo i pobegao sa lica mesta. Čula sam da ga je Dragan odmah poslao u Ameriku. Vidite, ni u jednom intervjuu ga nije pomenuo - kaže komšinica, koja je radi „dobrih“ susedskih odnosa želela da ostane anonimna.


Kako bismo proverili da li ima sina, a onda i da li je naša priča tačna, pozvali smo Bosanca. Na pitanje da li ima sina Acu, koji živi u Americi, kompozitor je odgovorio pitanjem.

- Da! Pa? Šta ima da pričam o sinu? Neću da pričam, nemam šta da kažem. U gužvi sam, doviđenja - rekao je i spustio slušalicu.
Nakon nekoliko minuta, kada se malo pribrao, pozvao nas je.

Dragan,  Aleksandar i Aleksandra

Dragan, Aleksandar i Aleksandra


- Šta ste hteli da znate o mom sinu? On se ne bavi ovim poslom i ne moram da ga eksponiram. Aca je stočarski inženjer i nema potrebe o njemu da se piše. Živi u Beogradu i nije oženjen, iako je putovao u Ameriku, to nije bilo da bi tamo živeo - objasnio nam je Dragan, koji demantuje navode komšija u vezi sa saobraćajnom nezgodom.

- To su gluposti i notorne laži. On nikada nije imao problem sa zakonom. Pojedine komšije očigledno nemaju druga posla nego da izmišljaju - rekao je.

Džidža: Moj brat je tabu tema
 

Bosančeva ćerka Aleksandra Stojković Džidža kaže da nikada nije istakla da ima brata jer to nisu bitne činjenice za njenu karijeru.
- On je tabu jer ne želi da se eksponira, a i zašto bi, kada nije javna ličnost. Evo, zašto ne pričamo malo i o mojoj mami? Radila je u „Brodogradnji“, bla-bla-bla i koga to sada zanima? Moje je da pevam, a ne razglabam o porodici. Komšije koje tvrde da je izazvao saobraćajku i pobegao u Ameriku su ga sigurno pomešale s nekim - tvrdi pevačica.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 06.02.2015 07:32h

    Код нас на селу ЏИЏА је мушки надимак!Човек са тим надимком на жалост више није жив.

  • babujka Vreme: 06.02.2015 16:38h

    A on prvi se ruga i kritikuje mlade a ne vidi svoju decu. prepontenko...

  • NISTE U PRAVU Vreme: 06.02.2015 17:59h

    Bosanac je spomenuo svoga ssina kada je DJidj bila na farmi Kada se malo vise druzilia sa Mikije djuricem i pricalo se i iljubavi Bosanac je rekao da on nece preci njegov prag a djidja pre udaje mora da primi blagoslov od majke oca i brata.Ovo samcula dobro kao i ostali farmeri koji su zainteresovani za tu pricu Prema tome dosta raznih lazi i neistina bice bolje za sve srbe.Sto se tice nadimka DJidje to je tepanje iz ljubavi prema detetu a ono se u raznim krajevima razno i tumaci Ne poznajem nikogani Bosanca ni komsije ali je ruzno lagati bilo sta a pogotovu dirati porpdicu jer ona je za mene crkva, Inace djidja je zrtvanenog oca .Ona odlicno peva melodije zabavne koje narod manje voli od narodnih inace u muziku seodlicno razumem jer sam odrasla uz melodije neprevazidjene Lole Novakovic. Mozda kasnije jedino moze biti Marija Serifovic p s kada bi svi ocevi pazili na svoju decu kao on DJIDJU gde bi nam bio kraj

  • lidija Vreme: 06.02.2015 21:13h

    Oj devojko,dzidzo moja,dzidzala te majka tvoja... Dragomire da li si cuo tu pesmu?

  • micka Vreme: 06.02.2015 21:43h

    Decko ti si bolestan, idi leci se bre, ostavi ljude na miru, smaras

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP