Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KOMPOZITOR KRITIKOVAO NASLEDNICU U "ZVEZDAMA GRANDA"

Bosanac spustio glavu
da ne gleda ćerkin nastup

Autor: S. Arsić | 09.02.2013 - 23:37:00h | Komentara: 11

Da nije lako razgraničiti poslovno i privatno dokazano je i sinoć u emisiji “Zvezde Granda” gde je kompozitor Dragan Stojković Bosanac morao da se suoči sa svojom ćerkom Aleksandrom i da stručno mišljenje o njenom pevanju i nastupu. Naime, kao predsednik žirija, Bosanac se našao u nezgodnoj situaciji jer je morao da komentariše pevanje svoje ćerke, pa se odmah po završetku njenog nastupa našalio i rekao da će je prvo oceniti kao njen tata.

Ocenjivao i kao tata i kao stručnjak: Bosanac

Ocenjivao i kao tata i kao stručnjak: Bosanac | Foto: Rajko Ristić

- Prvo ću te oceniti i prokomentarisati kao tvoj tata. Pa, ćerko, ti si mi najbolja! Sve je bilo super! - rekao je kompozitor, a onda je rešio da udeli i neku kritiku kao stručni žiri.


- E sad da te ocenim kao žiri. Prvo, džabe si ti te tonove vežbala kući da izvučeš, nije ti baš pošlo za rukom. Sve u svemu, pevanje je bilo dobro, nisi mnogo grešila. A, sad da te pitam nešto. Zašto si obukla tu haljinu kada je sve vreme dok pevaš cimaš nadole. Onda je trebalo da obučeš nešto duže kada je već vučeš. I mogu ti reći da su za tu haljinu baš štedeli materijal. U čemu ti nastupaš kada ja nisam u žiriju, ne smem ni da zamislim! - rekao je Stojković što je nasmejalo sve prisutne u studiju.

Tatina ćera: Aleksandra

Tatina ćera: Aleksandra | Foto: Rajko Ristić

Kandidatkinja Aleksandra Stojković pevala je pesmu Elene Paparizu “My Number One” i u trenutku provokativnijeg plesa kompozitor je spustio glavu ne želeći da gleda ćerkin nastup. Na pitanje Saše Popovića kako Aleksandra komentariše tatine pohvale i kritike, ona je rekla da joj je neprijatno.


- On je realan i stručan. Ali iako sam se trudila da se opustim, nisam uspela jer mi je neprijatno da đuskam ispred tate - odgovorila je Stojkovićeva.

Poslednji komentari
  • NATALIJA NOVAKOVIC Vreme: 10.02.2013 08:28h

    PINK I GRAND SU ZAISTA SAHRAANILI MORAL U SRBIJI, STO SE TICE IZBORA ZA PEVANE OKEJ, ALI SE PESME VISE NE SLUSAJU NEGO GLEDAJU PA KO SE VISE RAZGOICI BOLJE CE PROCI STO NIJE BUCKA PROSLA KOJA ZAISTA PEVA BOLJE NEGO MNOGI KOJI SU PROSLI . SVE DALJE JE SUVISNO.

  • Mira Karanovic Kovacev Vreme: 10.02.2013 09:38h

    Gospodine BOSANAC, nema te Vi cega da se stidite. Vi i Vasa cerka, radili ste svoj posao. Pesma koju je ona MAESTRALNO izvela, zahteva taj temperament i ona je to morala tako da izvede, ukoliko je zelela da ide dalje. Treba da budete ponosni na svoju cerku, koja je ostala u muzici, koju Vi godinama zivite. Nisam redovan gledalac ovog programa, ali sam uvek u toku, kao sto se desilo i ovog puta, birajuci program, presla sam i pink i videvsi Vasu cerku dok je izvodila svoju numeru, zastala sam i odgledala ceo nastup kao i komentare zirija. Cestitam Vam!

  • Drago Vreme: 10.02.2013 11:37h

    Moral u srbiji 0/i manje!

  • Osmanovic Enver Vreme: 10.02.2013 12:20h

    Ovo je bruka.Ja nemam nista protiv gospodina i njegove cerke ali ovako nesto moze samo u Srbiji.Ovo je jedan veliki samar za Srpsku narodnu muziku.Tata Bosanac sistamatski kritikuje i izbacuje najbolje talentovane pevace.Zar nije bolje da njegova cerka odmah ode u finale i da zatim pobedi, a da nas pusti dana mirugledamo dalji tok takmicenja.Neznam zasto ovo treba Gospodinu Sasi Popovicu zar Srbija nema kvalitetnije muziske umetnike od gospodina Bosanca,Mozda ce vreme pokazati zbog cega je to tako, U svakom slucaju Grand gubi radom stecenu reputaciju, Hvala na razumevanju,

  • duca Vreme: 10.02.2013 12:59h

    svaka cast i njoj i njemu . devojka je bila na nivou zadatka a on fenomenalan sa komentarima. moram priynati da me je odusevio sinoc

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP