Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! U POSETI CECI

Božićna poruka: Radujte se i rađajte decu!

Autor: Aleksandra Vučićević | 07.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda, otvorila je ekipi „Alo!“ vrata svog doma u toku božićnih praznika i sa našim čitaocima podelila kako izgleda obeležavanje najvećeg hrišćanskog praznika u njenoj porodici. Dom Ražnatovića uoči Božića odisao je toplinom i ljubavlju, dok je božićnu atmosferu upotpunilo paljenje Badnjaka u kaminu u Cecinoj dnevnoj sobi.

Dom Ražnatovića na najveći hrišćanski praznik  odisao je toplinom i ljubavlju, dok je božićnu  atmosferu upotpunilo paljenje Bad

Dom Ražnatovića na najveći hrišćanski praznik odisao je toplinom i ljubavlju, dok je božićnu atmosferu upotpunilo paljenje Badnjaka u kaminu | Foto: Goran Srdanov

Ceca svaki Božić provodi u krugu porodice, a prijatnu atmosferu stvara dečji žagor, kao i osmesi pevačicinih sestrića dok otvaraju božićne darove. Dok smo boravili u pevačicinom domu, mogli smo primetiti da se svuda oseća ljubav, da je Ceca najsrećnija kada joj u zagrljaj padnu Veljko i Anastasija, a posebno se obraduje Lidijinoj deci Viktoru, Heleni, Iliji i Petru.

Alo! posetio    vilu najveće  balkanske zvezde  svetlane cece ražnatović

Alo! posetio vilu najveće balkanske zvezde svetlane cece ražnatović | Foto: Goran Srdanov


- Vaspitana sam da sve običaje poštujem i da ih obeležavam onako kako tradicija nalaže. Veliki sam vernik i trudim se da za Božić ispoštujemo sve običaje. Kada sam bila mala, moji roditelji su uvek slavili krsnu slavu, obeležavali velike pravoslavne praznike i sve su to preneli na mene, a tako i ja vaspitavam svoju decu. Na ovaj veliki praznik ne idem kod roditelja, već Božić dočekujem kod kuće - kaže Ražnatovićeva za „Alo!“ i dodaje da su njena deca uvek uz nju na ovaj praznik.

Ljubav  na sve strane: Ceca, Helena, Viktor, Ilija  i Petar

Ljubav na sve strane: Ceca, Helena, Viktor, Ilija i Petar | Foto: Goran Srdanov


- Veljko i Anastasija moraju biti kod kuće za Božić, bar dok ne zasnuju svoje porodice. Moja želja je da budemo zajedno za Badnje veče i Božić i oni to znaju, tako da oko toga ne prave pitanje, već, gde god da su, dođu kući - kaže folk diva i objašnjava kako se u njenom domu obeležava ovaj praznik.

- Kao muška glava u našoj kući, Veljko unosi Badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Ja uvek naglašavam da nisam vešta kada je u pitanju pripremanje hrane, ali zato smatram da sam odlična domaćica, da znam da dočekam goste i da se u mom domu osećaju prijatno. Moji roditelji vole da donesu pečenje i kolače, tako da je naša trpeza uvek bogata - kaže Ceca, koja se veoma raduje ovom prazniku.

Kao muška glava u našoj  kući, Veljko unosi  Badnjak, a mi  ostali bacamo  žito i novčiće  po kući

Kao muška glava u našoj kući, Veljko unosi Badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući | Foto: Goran Srdanov


- Veoma sam srećna što sam uspela da naučim svoju decu da cene tradiciju i da usvoje običaje na pravi način, kao što smo sestra Lidija i ja naučene još u detinjstvu. Božićni rituali me raduju, pa tako ni darivanje ne izostane. Radujem se poklonima koje dobijem, ali sam najsrećnija kada vidim koliko su moja deca i sestrići oduševljeni svojim - objašnjava pevačica i otkriva šta želi čitaocima „Alo!“:
- Svim čitaocima dnevnog lista „Alo!“ želim dobro zdravlje, ljubav, uspeh i rađajte decu, to je naše najveće bogatstvo. Mir Božji, Hristos se rodi!
Poslednji komentari
  • ljisa Vreme: 07.01.2015 10:44h

    MARS

  • ljosa Vreme: 07.01.2015 11:54h

    a ono ne kradi?xebdj

  • Da sam krala-Krala sam Vreme: 07.01.2015 21:32h

    Dosta vise sa ovom pevaljkom !Znamo svi ko je ona.

  • da da Vreme: 08.01.2015 14:39h

    radjali bi mi decu kad bi ih ti izdrzavala

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP