Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MAJKA ŽIVANA ZA ALO!

BRAK U KRIZI: "Tanja se vraća u Srbiju bez muža!"

Autor: Sanja Arsić | 21.03.2014 - 19:41:00h | Komentara: 1

Iako je Tanja Savić pre odlaska u Australiju rekla da ide na kraći odmor sa porodicom, želeći da demantuje priče da se razvodi, istina je potpuno drugačija, jer je pevačica sa suprugom Dušanom Jovančevićem i decom otputovala samo zbog svekra Đorđa, koji je bio na samrti. S obzirom na to da je Dušanov otac preminuo pre dva dana, Tanja će uskoro spakovati kofere i vratiti se u Srbiju, ali bez muža, što nam je potvrdila i njena mama Živana.

Tanja Savić

Tanja Savić sa porodicom | Foto: Nemanja Kostić

 - Čujemo se sa Tanjom redovno, dobro su i ona i deca. Juče smo je zvali da joj čestitamo rođendan. Nažalost, neće ga slaviti niti obeležiti, jer joj je svekar preminuo u nedelju u toku dana, pa su i ona i Dušan sada okupirani organizacijom sahrane. Njen povratak je bio neizvestan jer je prijatelj Đorđe sve vreme bio u bolnici. Mislim da će ona nakon sahrane da dođe u Srbiju, jer ima i ona poslovne obaveze koje mora da završi ovde. E sad, ona se vraća sama. Ništa ona nama ne priča detaljno, nego eto, usput što nam kaže - priča nam mama Živana i dodaje da je Dušan morao da ode sa decom zbog teške bolesti svog oca.

- Dobro se oni drže jer su očekivali, čovek je bio bolestan dugo i nije mu bilo spasa. Dobro je što je Dušan bio tamo i što je njegov otac mogao u poslednjim danima da viđa unuke i provodi vreme s njima. To mu je svakako bila jedna od poslednjih želja - kaže gospođa Savić.
Inače, kako saznajemo od izvora bliskog Savićevoj, brak pevačice i njenog supruga i dalje je u krizi, ali je u Australiji i dalje zbog poštovanja Dušavove porodice.
- Tanja je još pre nekoliko meseci želela da se razvede, ali pošto joj se svekar razboleo, nije tek tako htela da ostavi Dušana, pa je pristala da s njim i decom krene u Australiju kako bi ispunila svekrovu poslednju želju da bude s unucima. Ukoliko ne budu uspeli da se dogovore, ona će sama doći u Beograd, a onda će angažovati advokate kako bi dovela i decu - priča naš izvor.


Potvrđeno pisanje Alo!

Naš list je pre mesec i po pisao o tome da Tanja Savić i Dušan Jovančević imaju velike probleme u braku i da svako malo jedno drugom prete razvodom. Tada je pevačica demantovala da će se odvajati od svog supruga, međutim, njena porodica tvrdi drugačije. 
Poslednji komentari
  • MaliPerica Vreme: 22.03.2014 07:31h

    aman ljudi KOGA BRE BOLI BRIGA za ovo !??? zašto nas gušite nebitnim stvarima i nebitnim licima...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP