Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAZDVOJENI ZA USKRS

Brankica Sebastijanović i Miloš Biković: Vera je ojačala našu ljubav!

Autor: Blic | 20.04.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Popularni glumački i emotivni par Brankica Sebastijanović i Miloš Biković provešće Vaskrs zajedno sa svojim porodicama. Popularni Tirke iz “Montevidea” će čitati besede u hramu Svetog Sve, dok će mlada glumica za najradosniji hrišćanski praznik boraviti u Republici Srpskoj.

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović

- U četvrtak sam farbala jaja sa mamom i još me drži detinjasta radost zbog praznika. Svaki put se odlično zabavim – rekla je Brankica za “Blic” i objasnila kako teku njihove pripreme za “Uskrs”:
- Tu su listići, boje, lukovica… Držimo se tradicionalnih načina farbanja. Pre nekoliko godina sam čak pokušala da šaram jaja voskom i mnogo mi se svidelo. To su posebni trenuci kada se svi podsetimo koliko smo važni jedni drugima i kad vlada posebno raspoloženje. Nažalost, Miloš i ja nećemo ovog puta slaviti zajedno, kao za Božić – navela je Sebastijanovićeva, koja je navela da je nju i Miloševa vera još više spojila:
- Podizana sam u pravoslavlju i imam osećaj za praznike. Miloš i ja smo se samo odlično poklopili u tome, čime je naša veza produbljena – rekla je mlada glumica.
S druge strane, Miloš će praznik proslaviti sa majkom i bratom u Beogradu.
- Lepo je što se mi kao ljudi vraćamo pravim vrednostima, jer kada svaki dan gledate televiziju i kad živite tempom koji diktira današnjica, morate imati nešto što će vas vraćati u normalu. Biću u nedelju sa mojima, a uveče sam u Hramu Svetog Save, gde ću čitati besede. Jako mi je žao što Brankica i ja nećemo biti zajedno za praznike, ali šta ćemo – rekao je Biković za Blic.
I Brankica i Miloš su zajedno postili ceo pust a pred Uskrs su se pričestili. Biković je rekao da će posetiti crvku za najveći hrišćanski praznik.
- Strašna je činjenica da smo svi, kao što kaže Biblija, “prah i pepeo“, odnosno da smo smrtni, i strašno je što čovek to ne želi da prihvati. Ja sam, kao grešan i smrtan čovek, u pravoslavlju, postu i molitvi pronašao smisao na tom putu – rekao je Miloš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP