Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SARAJEVSKI KANTAUTOR VRATIO NOVAC NA RODNU GRUDU

Brega prebacio pare u bosanske banke!

Autor: D. Petrović | 01.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 8

Švajcarske, kiparske i ostale sigurne banke po svetu izgleda više nisu čuvari novca poznatog kantatutora Gorana Bregovića (63), koji je, ako je verovati pisanju sarajevskih medija, svoju ušteđevinu prebacio u filijale širom Bosne i Hercegovine, zbog čega njegovi sunarodnici veruju da će se slavni muzičar trajno vratiti rodnoj grudi.

Povratak međ raju:  Goran Bregović

Povratak međ raju: Goran Bregović | Foto: Zoran Lončarević

Bošnjaci spekulišu da
se posle ušteđevine i
Goran vraća u domovinu

Kako piše bosanski list „Dnevni avaz“, Brega je svoju ušteđevinu, koja iznosi više miliona evra, prebacio u banke u Bosni i Hercegovini, a taj potez oni shvataju kao njegov trajni povratak.


Pored ovoga, Bošnjaci još neke Goranove poteze tumače kao njegov povratak u domovinu, te se navodi i to što je kompozitor i frontmen sastava „Orkestar za svadbe i sahrane“ u januaru ove godine u svojim službenim dokumentima kao stalno mesto prebivališta naveo adresu u Sarajevu.

Po svoj prilici, Goran Bregović je i svoj najveći muzički studio preselio u Sarajevo, te je to još jedan znak da se Brega vraća u zavičaj. Međutim, budući da u Beogradu ima dve kuće, nije isključeno da će veliki deo vremena provoditi i u Srbiji.

Kako bismo saznali da li je Brega zaista vratio svoj novac, kao i da li će se trajno preseliti u Bosnu, kontaktirali smo s kompozitorom, ali on, kao i uvek, nije bio raspoložen za komunikaciju sa novinarima, ali nam je otkrio da nije u Sarajevu, pa čak ni blizu.

- Daleko sam i ništa što mi govorite me ne interesuje - rekao je Bregović i spustuio slušalicu, ali bar smo shvatili da je, osim od Bosne, rastavljen i od svoje ušteđevine.
Poslednji komentari
  • Iseljenik Vreme: 01.10.2013 08:20h

    Neka se nosi iz BG što pre, ionako su pobeglice iz BiH odavno okupirale Beograd! Nisu nam ni trebaliu, a najmanje nekakvi "polutani" kao taj muzikant. Svima je Beograd dobar samo da maznu pare, pokupuju kuće po Dedinju pa onda iz daljine počnu da pljuju po Beogradu i Srbijancima!

  • GORDANA Vreme: 01.10.2013 10:25h

    Boze,neka se vrati i da sjaj svom gradu ,a i gradu gde je uvek postojala i bila postojana raja koja je cenila prave zivotne vrednosti.i VOLELA ZIVOT I PRIJATELJSTVO GAJILA I UZIVALA U NAJLEPSIM PESMAMAI U PRAVOM MERAKU ,A I NAMA NESEBICNO DONOSILA TAJ ZVUK ,KOJI SAMO BOSNA IMA IMA.IMA IMA.dA IMA.

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 01.10.2013 10:27h

    Док је тамо било густо, он се башкарио по Србији. Светски је то преварант. Стално је пљувао по Србима. Спрдао се на тему Срба и Србије. Градио бесправну кућерину на Сењаку и подмитио судове да не иде у затвор. Сада ће у тамном вилајету да пљује по Србима и Србији. Он је мешанац полутан никада није био Србин. Није му требало дозволити да живи и да се богати у Србији. Нека иде у џамахирију код својих балија потурица џихадлија вехабија талибана муџахедина шехита.

  • anonimus Vreme: 01.10.2013 10:41h

    Bosanac ostaje Bosanac...sta je cekao do sada trebao je ranije da ode u Stambol,nikada ga nisam gotivio imao je nekako ljigav nastup,sa odvratnim cinicnim osmehom...nadam se da se nikada neces vratiti

  • Vasilije Vreme: 01.10.2013 13:46h

    Jel prebacio i one pare što svake godine uzima u Guči. Iduće godine će da uzme...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP