Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZLJUBILI SE U EMISIJI

Brena brine o povređenoj zvezdi „Granda“! (FOTO)

Autor: S. Arsić | 07.02.2015 - 08:07:00h | Komentara: 0

Pevač Benjamin Kermo, koji se onesvestio na takmičenju „Zvezde Granda“ i tom prilikom povredio glavu, rekao je da je prvo ugledao Lepu Brenu kada se probudio, a u četvrtak je bio presrećan jer je opet video pevačicu, koja mu je u teškom trenutku prva pomogla.

Benjamin srećan što je video Brenu

Benjamin srećan što je video Brenu | Foto: Rajko Ristić

Iako je prošlo više od nedelju dana, kandidat još uvek nosi flaster zbog razbijene arkade. Kermo je ušao u studio vrlo raspoložen, a kada ga je Brena ugledala, odmah je otišla do njega kako bi ga izljubila.


- Svi su bili veoma uplašeni kada je Benjamin pao u nesvest, tada su svi pojurili ka njemu, a u trenutku kada je došao svesti, video je Brenu. S obzirom na to da se nisu ni videli od tada, pevačicu je veoma obradovalo što je takmičar dobro, pa je pre početka emisije proćaskala nekoliko minuta sa njim. Rekla mu je da je bila vrlo uplašena i savetovala mu da odsad mora redovno da spava i jede, jer su to bili glavni razlozi zbog kojih se onesvestio. Kermo je obećao da će je poslušati i našalio se da je, pre nego što je došao u studio, lepo jeo - ispričao nam je izvor sa lica mesta.

Podsećanja radi, kandidat je otpevao dve pesme, a onda je krenuo ka žiriju i srušio se. Kada je pao, udario je glavu, razbio arkadu i povredio vilicu.
- Kad sam stao na binu, osećao sam se malaksalo. Bio sam i umoran i gladan. Jednostavno, pre toga nisam mogao da jedem, a nisam spavao sigurno više od 20 sati. Verovatno i zbog uzbuđenja, treme, stresa...
Malaksalost sam osećao sve vreme tokom izvođenja obe pesme. Sećam se da mi se od članova žirija obratili Aca, Šaban i Bosanac. I to je poslednje čega se sećam. Inače, nikada ništa slično mi se nije dogodilo, nikada nisam imao ni takav osećaj slabosti - rekao je nakon nesreće Benjamin.

| Foto: Rajko Ristić

Brena ispipala Joksimovića!


Lepa Brena tokom snimanja emisije „Zvezde Granda specijal“ bila je vrlo raspoložena, pa je tako đuskala uz numere svojih koleginica, ali je učestvovala i u igri u kojoj je bilo potrebno da pipka Sašu Joksimovića. Naime, pevačici je Saša Popović stavio povez na oči i ona je morala da dodiruje voditelja i pogodi o kome se radi. Tako je ona pipkala Joksimovića i pogodila da je Saša u pitanju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP