Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ETO TAKO

Brena hoće da polomi noge Anđelini! (VIDEO)

Autor: pulsonline | 24.01.2014 - 21:30:00h | Komentara: 0

Lepa Brena uveliko se sprema za koncert u Novom Sadu ali je i pored toga odvojila vreme za intervju u emisiji “Vikend sa Zeletom” koja se emituje na Radio Pingvinu.

aPevačica je trebalo da zamisli situaciju u kojoj je došla na audiciju za snimanje filma u Holivudu i treba da odglumi sa Šer jednu scenu. Međutim, Šer joj namerno podmetne nogu, Brena se saplete i padne. Ulogu je naravno izgubila, a šta bi Brena uradila, da li bi joj se i kako osvetila?

- Ne bih joj ništa rekla nego bih je sačekala pa bih i ja njoj podmetnula nogu. Klin se klinom izbija. Mada, ja Šer obožavam i prosto ne mogu da verujem da bi ona meni podmetnula nogu. Jer prvo ja sam viša od nje a drugo vidim dobro, i nju bih videla. Ali ako bi se to već desilo, vratila bih joj istom merom.
U sledećoj situaciji, Barbara Strejsend je videla veliki potencijal u Breni i želi da glumi u njenom novom filmu zajedno sa Bredom Pitom. Ali on neće da glumi sa pevačicom jer je Anđelina Džoli ljubomorna na nju. Na koji način bi Brena ubedila Breda da ipak glumi sa njom?
- Ja bih njemu objasnila nekako moje potencijale. Probala bih da budem veoma autoritativna i veoma sugestivna, ali ne napadna zato što mi on deluje kao čovek koji ima mozga i sa kojim možeš da porazgovaraš. Onda bih Anđelini polomila noge negde, pošto ima male štrkljave nogice. Njoj bih kad bih je srela podmetnula
nogu da padne, ali ne da se polomi jer ima puno dece, ali čisto da padne da joj se osvetim.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP