Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SA SUPRUGOM UŽIVA U GRADU SVETLOSTI

Brena i Boba osvežili emocije u Parizu

Autor: B. R. | 03.06.2015 - 08:00:00h | Komentara: 5

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Živojinović, odlučili su da evociraju uspomene u Parizu. Poput vremena kada je pevačica Bobu bodrila na terenu Rolan Garosa, ovog puta su to zajedno činili dok je igrao Novak Đoković.

Zaljubljeni kao prvog dana

Zaljubljeni kao prvog dana

Ni niska temperatura nije sprečila Brenu da u kožnoj jakni i sa šeširom na glavi iz prvog reda aplaudira svakom Noletovom poenu. S obzirom na to da joj je zbog supruga poznato kako se ponaša publika u ložama, pevačica nije ometala takmičare tokom meča, već je sačekala pauzu kako bi se fotografisala. Ovaj meč je bio samo početak dana u kojem su ona i Boba osvežili uspomene na Grad svetlosti, u kojem su često u mladosti uživali.

Brena je bodrila i Novaka Đokovića

Brena je bodrila i Novaka Đokovića

Sudeći po osmesima i zagrljajima, očigledno se među njima ni nakon 23 godine braka nije izgubio žar ljubavi. Kako saznajemo, njih dvoje su dugo šetali ulicama Pariza, obilazili radnje i restorane u kojima su rado viđeni gosti, dok su sve vreme bili priljubljeni jedno uz drugo. Nakon što su boravili u Majamiju, a zatim u Monte Karlu, Brena i Boba su svoj drugi medeni mesec nastavili u Parizu. Koliko je njihova reputacija jaka, govori i činjenica da su bili specijalni gosti naše ambasade u Francuskoj, te da su u drušvu visokih zvaničnika posetili i neke od muzeja sa najznačajnijim umetničkih delima.

Obišli ceo Pariz

Obišli ceo Pariz


Dok mama i tata putuju po svetu, sinovi Stefan i Viktor uživaju u Beogradu, a žurke u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi postale su svakodnevica. Da li će Pariz biti za sada poslednja destinacija poznatog para, to ni oni ne znaju jer su i do sada potpuno neplanirano odlazili iz jednog u drugi grad.
Poslednji komentari
  • Mirjana Vreme: 03.06.2015 09:30h

    Ovaj bračni par ne treba da podržava Novaka Đokovića, niti je rado vidjen na njegovim mečevima. Bobo Živojinoviću, da li je to onaj Novak Đoković kome nisi hteo da pomogneš i za koga si tvrdio da je bolestan dečak i da nikad neće biti uspešan teniser. Sram te bilo Živojinoviću.

  • dejan Vreme: 03.06.2015 10:31h

    moze im se!

  • gradimir Vreme: 03.06.2015 12:22h

    I to me zabole gde se nalaze brena i boba.

  • Kosarah Vreme: 03.06.2015 12:29h

    Prva fotografija je slikana u dvorištu naše ambasade. I ja bih volela sa suprugom da spavam u ambasadi kao gost naše države I samo da platim put do Pariza.

  • nedjo Vreme: 04.06.2015 01:16h

    može im se

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP