Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SLAVNI PAR PRVI PUT KOD KUĆE BEZ DECE!

Brena i Boba sami posle 20 godina!

Autor: Dragana Tripić | 11.09.2013 - 07:25:00h | Komentara: 0

I dok pojedini roditelji jedva čekaju da im deca porastu i odu u beli svet, kako bi imali više vremena za sebe, to nije slučaj sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem! Naime, njihovi sinovi Stefan, Vikor i Filip trenutno su u Americi, a poznati supružnici su prvi put sami, posle skoro dve decenije. Međutim, to ne znači da Živojinovići vreme provode isključivo razmenjujući nežnosti, već kako nam je pevačica potvrdila, trenutno kriziraju za decom:

Porodica na okupu

Porodica na okupu

- Mene ne raduje taj mir u kući koji je nastao nakon Viktorovog odlaska. Kao i svaka majka osećam prazninu, jer sam navikla da u našoj kući stalno bude graja i buka, a pogađajte Viktor je kao najmlađi, najvećim delom bio zaslužan za to (smeh). S druge strane, ne mogu da se ne radujem, jer naša deca idu koracima sopstvene samostalnosti i to je velika stvar za svakog roditelja. U tom smislu, Boba i ja smo ponosni jer smo im omogućili da ti koraci budu stabilni. Jer znate kako, vi decu vaspitavate do jednog određenog doba i onda ste u prilici da vidite da li ste u tome uspeli. Viktor je otišao u avgustu, a Filip i Stefan su već tamo, tako da sa te strane mogu da budem mirna. Kada pozavršavam svoje obaveze u Srbiji, obići ću sinove, a do tada sam mama preko „skajpa“! - rekla nam je Brena kada smo je pozvali.


Sad su roditelji preko „skajpa“: Brena i Boba

Sad su roditelji preko „skajpa“: Brena i Boba

Podsećanja radi, najstariji sin Filip Živojinović, već nekoliko godina živi i radi u Los Anđelesu, dok je Stefan već drugu godinu na školovanju u Americi. Od ovog leta tačnije od avgusta pridružio im se i najmlađi Viktor, koji je započeo školovanje preko bare.

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP