Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDA NARODNE MUZIKE OTKRILA KAKO JE OZDRAVILA

Brena: Izlečio me je Titov lekar!

Autor: Biljana Radulović | 11.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

Jedna od najpopularnih pevačica na Balkanu Lepa Brena, koju su u životu pratile raličite nezgode, kada je njeno zdravstveno stanje u pitanju, otkrila je ko joj je pomogao da se izleči.

„U kući Boba ima jaču ruku, a ja čvršću, tako sam obe polomila, često sam lupala o sto“ : Lepa Brena

„U kući Boba ima jaču ruku, a ja čvršću, tako sam obe polomila, često sam lupala o sto“ : Lepa Brena | Foto: Rajko Ristić

- Veliki zdravstveni problem imala sam u najvećem jeku svoje karijere kada sam u Domu omladine održala 31 koncert. Nakon poslednjeg koncerta probudila sam se sa ogromnim herpesom koji se prostirao od usana skroz preko vrata. Nisam znala šta da radim, jer mi se non-stop vraćao. Uspela sam da dođem do Titovog lekara, koji mi je napravio injekciju i nakon što mi je dao više nikad u životu nisam imala problem sa herpesom - priznala je Brena u emisiji „Press pretres“, koja se svake srede emituje na „Narodnoj Grand televiziji“.

Josip Broz Tito

Josip Broz Tito | Foto: Arhiva

Sanjala sam o bundi i prstenu


Lepa Brena je otkrila da je kao i sve devojke na početku karijere sanjala o trenutku kada će imati dovoljno novca da sebe časti skupim stvarima.
- Najveća želja mi je bila da kupim bundu od pravog krzna i jedan dobar prsten. Uspela sam to sebi da priuštim, iako me je dosta koštalo. Taj prsten nosim još uvek. Prva markirana stvar koju sam kupila bila je u „Moskinu“. Tada nisam ni slutila da će ta marka postati brend - prisetila se pevačica prvih većih šopinga od honorara.
 

Ona je na šaljiv način objasnila kako je uspela za kratko vreme da polomi obe ruke i još te povrede obnovi.

- Znate kako, kada je reč o gazdovanju u našoj kući Boba ima jaču ruku, a ja čvršću. Tako sam obe polomila, jer sam često lupala šakama o sto - kroz osmeh je obrazložila pevačica koja kaže da njena ljubav prema bivšem teniseru Bobi Živojinoviću ne jenjava godinama.

- One koje ga nisu probale izgubile su dosta, a ona koje su bile sa njim dobile su dosta. Verovala sam da je i posle svih onih sa kojima je bio i za mene ostalo malo. Kada smo se upoznali, svi su mi govorili da je on plejboj i da je bio sa puno žena, ali meni je to bio izazov. Smatram da žena treba da bude sa muškarcem koji je imao i voleo puno žena. Znala sam da Boba može mnogo čemu da me nauči jer nisam imala vremena za puno muškaraca u životu - otrila je Brana i dodala:

- Boba je u braku veliki diplomata i jako je nežan, dok sam ja tvrdoglava i po cenu života bih ponekad neke stvari isterla do kraja - iskrena je gazdarica „Granda“, koja ne krije da se na ulici ne okreće samo za zgodnim muškarcima već i za ženama.

- Volim da vidim sve što je lepo, tako da gledam mušakrce, ali i žene. Bobina i moja percepcija po tom pitanju je široka.

Boba Živojinović

Boba Živojinović | Foto: Mitar Mitrović

Brena: Boba me je pogodio kao grom

Pevačica je sa teniskim asom u braku 24 godine, sa njim ima sinove Stefana i Viktora. Ona otkriva da je, čim ga je upoznala, znala da je on pravi.
- Prvi put kada smo se dodirnuli to je bilo kao strujni udar, kao da me grom pogodio. Posle sam savladala to strujno kolo koje i sada daje 220 volti i nadam se da će tako biti večno - kroz osmeh kaže Brena. 

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 11.05.2015 09:58h

    Српкиња Лепа Брена је,бато,закон за песму!Није она крива што јој је предак углавном због користи променио веру.Срце је осетило српску крв и удала се за србина.И крај приче!

  • Miroslav Vreme: 12.05.2015 07:19h

    Da li plaća struju na rate? ona je ok.

  • vitez Vreme: 12.05.2015 08:01h

    Mudra žena, bez obzira na veru i nacionalnost više poštuje Srbe i Srbiju nego ovi što su Srbi po potrebi, mislim na Nedu, Željka Samaržica, Ninu Badrić itd.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP