Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA PEVAČICA OD SADA LETUJE U NOVOM DOMU

Brena kupila kuću od 300 kvadrata u Hrvatskoj!

Autor: D. Tripić | 15.08.2014 - 22:30:00h | Komentara: 7

Bračni par Živojinović iskeširao je oko pola miliona evra za nekretninu u Novom Vinodolskom

Šopingom vida rane: Lepa Brena

Šopingom vida rane: Lepa Brena

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović postali su vlasnici luksuzne nekretnine od 300 kvadrata u Novom Vinodolskom, a platili su je oko pola miliona evra. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, bračni par je nedavno spazio jednu kuću na obali i nije im mnogo trebalo da se odluče da će to biti njihova nova oaza mira kada žele da se odmore.

Sinovi Viktor i Stefan otišli da vide kuću

Lepa Brena

Kao što je „Alo!“ već pisao, Brenini sinovi Stefan i Viktor su već otišli u Hrvatsku kako bi videli mamu i tatu, ali i kako bi otišli da vide novu kuću. Njima se posebno svidelo što su im roditelji pazarili takvu velelepnu vilu, jer će sa društvom moći da letuju baš na ovoj destinaciji.


- U blizini hotela u kom uvek letuju u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom nalazi se kompleks kuća smeštenih na samoj obali mora koji im se izuzetno dopao. Jednu od njih Brena i Boba su kupili, pa će tako ubuduće letovati na svom posedu - kaže naš dobrobavešten izvor, i nastavlja:


- Na predlog prijatelja kod kog svake godine letuju, bračni par Živojinović odlučio je da pazari kuću tik uz obalu mora koja im se na prvi pogled dopala, jer upravo takav tip kuće zadovoljava sve njihove potrebe. Izuzetna građevina u svom posedu ima nekoliko apartmana. U svakom ima veliki dnevni boravak, spavaću sobu, raskošna kupatila, kuhinju sa trpezarijom i veliku terasu od mermera sa pogledom na more. Ugrađeni su video-nadzori sa alarmom, ali i izuzetno veliko dvorište, što je bilo presudno za kupovinu ove jedinice. Kako su oboje avanturisti, u budućnosti planiraju druženje sa porodicom i prijateljima upravo na svom imanju, gde će uz morske specijalite uživati sa dragim ljudima. Opšte je poznato da Brenin suprug Boba obožava da sprema razna jela, pa je tako za sebe već prisvojio veliki ozidan roštilj koji se nalazi u dvorištu.


U želji da nam i bračni par Živojinović lično kaže utiske, pozvali smo ih, ali do zaključenja ovog broja oni se nisu oglašavali.


Podsećanja radi, Lepa Brena 25. jula doživela je nezgodu, gde je polomila obe ruke prilikom pada, na terasi hotela u Novom Vinodolskom, gde se odmarala sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Stefanom i Viktorom. Nakon toga ona je hospitalizovana u lovransku ortopedsku kliniku, gde su je i operisali. S obzirom na to da je i dalje pod nadzorom lekara i fizijatra, Brena se uspešno oporavlja uz pomoć porodice i prijatelja koji su došli u Novo Vinodolsko.
 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • sima Vreme: 15.08.2014 23:23h

    svaka ptica svome jatu.

  • dejan Vreme: 16.08.2014 02:47h

    moze im se,zaradili su,imaju i ako su i treba! cao!

  • masa Vreme: 16.08.2014 04:29h

    ..ajel ovde platila sve komunalije?...mislim da nije...ovde duguje..

  • Zoran-Dizeldorf Vreme: 16.08.2014 08:53h

    Pola miliona evra za kucu iskesirali,pa lako je njima kad su puni ko brod,

  • konacno Vreme: 16.08.2014 15:58h

    da i oni na moru imaju nesto svoje!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP