Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BLISTA

Brena od milion dolara! (FOTO)

Autor: Ekipa VIP | 01.10.2014 - 20:57:00h | Komentara: 7

Mnoge estradne ličnosti uradile su tokom svoje karijere mnoge estetske operacije, ali ni za živu glavu to ne bi priznale, a jedna od njih je i folk zvezda Lepa Brena, koja je u svoje telo uložila ogromne pare kako bi danas izgledala savršeno! Svi koji prate estradna dešavanja mora da se sećaju njenog izgleda sa početka osamdesetih godina prošlog veka, kada je pevačica bila kurpulentnije građe, da bi danas izgled dovela do savršenstva.

... i sad.

Lepa Brena | Foto: Petar Marković

Nekada snažna devojka iz Brčkog, sa dubokim dekolteom, mini suknjicom, širokim osmehom i zdravim obrazima zapalila je celu bivšu Jugoslaviju čim se pojavila. Međutim, njoj se takav izgled nije dopao, pa je, kako se tada spekulisalo, otputovala u Nemačku i u jednoj privatnoj klinici stesala figuru. Prema pisanju tadašnjih medija, Brena je figuru dovela do savršenstva pomoću liposukcije. Njene velike, ali opuštene grudi zamenili su silikoni. Tadašnji mediji pomno su izveštavali o njenoj savršenoj transformaciji, za koju se spekulisalo da je u Nemačkoj iskeširala više od 100.000 tadašnjih maraka.

kliknite na fotografiju za uvećanje (+)

kliknite na fotografiju za uvećanje (+)

Međutim, to nije sve. Svaka roba ima vek trajanja, pa tako i silikoni, koje treba posle nekoliko godina menjati, što je Brena svakako i učinila, kao što je „Alo!“ o tome juče pisao. Prema našim saznanjima jedna takva zamena u današnje vreme košta od 3.000 evra pa naviše. Ubrizgavanje raznoraznih koktela u celo lice i telo košta basnoslovno, a meri se desetinama hiljada evra. Brena je tako nekoliko puta ubrizgavala botoks u lice, cena tog tretmana iznosi oko 250 evra po kubiku, a takođe je i radila korekciju kapaka čija se cena kreće oko 900 evra. Pored ovih stvari, Brena je povećala i gornju usnu, a takav zahvat danas košta oko 400 evra. Međutim, nije zanemarljiva metoda iscrtavanja obrva i ugradnja trepavica, koju Brena redovno odrađuje, a koja košta od stotinu evra pa naviše. Međutim, iako javno ne govori o tome, Brena upravo blista zahvaljujući estetskoj hirurgiji.
Poslednji komentari
  • pero Vreme: 01.10.2014 21:15h

    Moze uloziti koliko hoce,konjska faca ostaje.

  • Nika Vreme: 01.10.2014 21:52h

    ..a zubi?Ni zubi nisu pravi !

  • yks Vreme: 01.10.2014 23:10h

    Ona je lepa ali samo fotoshopom kad se odradi slika.Njeno je proslo,njoj je to tesko da prihvati,dovela je sebe do savrsenstva ali ne moze da traje vecno,rodila je decu,ostarilo se,ona bi htela da je vecno devojcica i tako se ponasa,ali ne ide vise da nosi te mini suknje,a u licu je posebno propala.

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 02.10.2014 05:41h

    ,, IZGLEDA SAVRŠENO,,???. Za nju i nisu neke pare. Uložila da ne liči na sebe tj. Izopačila svoj lik( pogleda jM DŽeksona) Može da se ,,pegla,, i ..podmlađuje,, koliko hoće , ali nemože da podmlađuje unutrašnje organe (da ih ne nabrajam) za koje danak uzimaju godine. A i ovo što radi, što se veštački napumpava, vrlo brzo ce da se GORKO pokaje...

  • ana Vreme: 02.10.2014 08:27h

    Jednom će svi morati da prihvate istinu a to je da estetska hirurgija ipak ne može daizbriše godine...U ČEMU JE PROBLEM PRIHVATITI SVOJE GODINE?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP