Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ĐUSKALA SA GIPSOM

Brena pevala prvi put posle operacije! (FOTO)

Autor: D. Tripić | 28.08.2014 - 19:00:00h | Komentara: 2

Pobednički koncert ovogodišnjeg pobednika takmičenja “Zvezde Granda”, Mirze Selimovića koji je održan u Srebreniku obeležio je prvi nastup Lepe Brene nakon što je operisala ruku. Ona je sa gipsom đuskala i pozdravila publiku u rodnom gradu pobednika.

Lepa Brena

I sa gipsom pevala: Lepa Brena

Više od 20.000 ljudi na stadionu u tom gradu dočekalo je svog sugrađanina ovacijama, dok se gromoglasni vrisak prolomio kada je na scenu izašla Brena. Ponesena atmosferom, đuskala je i pevala zaboravljajući na sve brige i probleme koji su je zadesili u prethodnom periodu.

Vole ga devojke: Mirza Selimović

Vole ga devojke: Mirza Selimović

- Kada me je Saša pozvao da pevam na koncertu, pomislila sam - kako ću! Onda sam pomislila da je publika bila uz mene i u najlepšim i u najtežim trenucima i jednostavno sam osetila da mogu! Jedino što me brinulo bilo je da li ću uspeti da održim koordinaciju pokreta, jer ja na sceni nikada nisam bila statična, a svaki pokret mora da se održi rukama. Mikrofon je bio na stativu, a ja sam instinktivno zaigrala. Ono što je meni bila dodatna emocija jeste što je publika iz Srebrenika, Tuzle, Brčkog i svih okolnih mesta te večeri zapravo u meni pobudila uspomene iz detinjstva, jer su moji roditelji iz tih krajeva, a ja sam u Brčkom provela deo mladosti. Uvek sam se trudila da naglasim značaj optimističnog pogleda na stvari, te sam se i ovog puta, uz publiku koja je me je dočekala raširenih ruku i otvorenog srca, na sceni osetila i privilegovano i počašćeno. Koncert u Srebreniku je za mene važan i zato što sam još jednom shvatila da su muzika i publika ono što me pokreće i daju mi stimulans - kaže pevačica nakon prvog nastupa posle nezgode.

Lepa Brena

Folk zvezda je publiku digla na noge

Kako bi joj pomogao, sa njom je sve vreme bio najmlađi sin Viktor. Mirza je za svoje sugrađane pevao više od sata, dok su program vodili Goran Čomor i direktor „Granda“ Saša Popović, koji je od čelnika grada dobio umetničku sliku.

Poslednji komentari
  • slobodan Vreme: 29.08.2014 03:51h

    jel pevala dzabe

  • ANA Vreme: 29.08.2014 09:59h

    Breno, jel¨˝ ne misliš da te je u poslednje vreme i previše svuda...Gušiš...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP