Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VRAĆA SE U NORMALU

Brena se oporavlja i sunča noge! (FOTO)

Autor: D.T. | 17.08.2014 - 13:00:00h | Komentara: 0

Lepa Brena skoro se potpuno oporavila od preloma i operacije zgloba desne ruke i levog lakta, što dokazuje i ova fotografija na kojoj se vidi kako pozira na plaži. Naime, pevačica se još uvek nalazi u Hrvatskoj i ostaće tamo sve dok joj ne skinu gips i sa druge ruke.

Lepa Brena

Lepa Brena | Foto: Fejsbuk

 

Lepa Brena skoro se potpuno oporavila od preloma i operacije zgloba desne ruke i levog lakta. Pevačica će uskoro nastaviti svoj godišnji odmor u Italiji i neće se do jeseni vraćati u Beograd. Ona će na put krenuti sa suprugom Bobom Živojinovićem, kao i sa sinovima Stefanom i Viktorom.

Kako smo već pisali, Brena redovno vežba jogu i radi sa fizioterapeutom, a nakon toga uživa u šopingu, druženju sa prijateljima i sunčanju na obali jadrana.


Inače, uz klasične postoperativne tretmane lečenja, Breni neizmerno u oporavku pomaže more i sunčanje.
- More je nešto neverovatno, kad sam u dodiru sa vodom i suncem, osećam da se oporavljam mnogo brže- otkrila je Lepa Brena.

Lepa Brena i Miroslav Ćiro Blažević

Lepa Brena | Foto: facebook / Lepa Brena

Vlasnica „Granda“ juče je okačila fotografiju na svoj Fejsbuk profil, na kojoj odlično izgleda, uz napomenu da će joj uskoro i sa druge ruke biti skinut gips.
- Odlično se osećam, oporavak napreduje veoma dobro i mnogo sam zahvalna svim ljudima koji su mi u ovim teškim trenucima pomogli i spasli me težih posledica.
Naravno, posebnu zahvalnost dugujem svim ljudima u bolnici u Lovranu, lekarima koji su mi pomogli vrhunskom stručnošću i sjajno odrađenom operacijom, medicinskim sestrama, zapravo svima koji su mi omogućili da danas, dvadesetak dana kasnije, znam da sam na putu brzog oporavka - kaže Brena i dodaje:
- Dok vam se ne dogodi ovako nešto, niste u stanju da sagledate koje su vrednosti najbitnije u životu. Koliko sam se samo naplakala prvih dana nakon loma, koliko je samo straha iz mene izlazilo - rekla je Brena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP