Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUŽNA

Brena uz suze otvorila dušu i otkrila nove detalje o svom suprugu: Jako mi je teško dok ovo pričam!

Autor: Opera-17 | 14.11.2014 - 14:30:00h | Komentara: 2

Emotivna Brena

Zabrinuta za roditelja: Lepa Brena

Lepa Brena | Foto: Z. Ilić

Folk zvezda Lepa Brena istakla je da joj je suprug Boba bio najveća podrška kada je polomila ruke i da su se tada među njima rodile potpuno nove emocije.
Brena je gotovo kroz suze i drhtavim glasom ispričala kako je izgledao taj period.
- Boba je spavao pored mene na stolici. Dođe mi da se rasplačem. Znate, ili imate nekog ko vam je životni prijatelj ili ga prosto nemate. Neće baš svako da leži pored vas i da spava u stolici, da vam pridržava kašiku i da vas hrani, da vam sprema... Jako mi je teško dok pričam (plač)... Postoji mnogo stvari u kojima se on i ja zaista razilazimo i oko kojih se raspravljamo, ali imati partnera koji živi za vas i koji diše za vas, imati takvu vrstu požrtvovanosti - to nema cenu - rekla je Brena, a zatim je dodala:
- Boba je jak i uvek sve drži u sebi. Nikada nije rekao: „Znaš šta, ja ne mogu više! Ja sam pukao!“. Uvek je bio tu. Sve dok mene ne postavi na noge i dok ne vidi da sam ja dobro, on nigde ne ide. Tek kada ja počnem da se svađam, on kaže: „Znaš šta, vidim da si ozdravila. Idem ja sada da se posvetim malo sebi". Ili ste borac ili niste. Ja padnem, ustanem, obrišem kolena, stavim zavoj i krenem dalje. Imam porodicu, posao, publiku... imam toliko razloga da budem srećna - rekla je Brena, kojoj se ruke nisu još uvek u potpunosti oporavile.
Poslednji komentari
  • Don Milisav Vreme: 14.11.2014 16:38h

    Prosto neverovatno ja sam pomislio da su ziveli drugi zivot pre lomljenja ruku. A toliko brakova samo siromasniji su i vise su vezani nego sama Brena sa Slobom.

  • Čađa Vreme: 15.11.2014 09:11h

    Dirljiva lujdska Brenina storijica. Svako jutro donesem svojoj dragoj kafu u krevet i dovoljna mi je nagrada njen ozareni osmeh. I to tako godinama traje. A bilo je i teških situacija malo gorih od povrede ruku ili nogu, Istrajno sam joj ulivao optimizam i bio uz nju kada je to moglo.I niko od nas nije uzdisao, tearalno plakao i hvalio se ili me hvalila za učinjeno. Običan život, ljudskost i ljubav čine možda čuda. Hot mođotim, ima i drugih ružnih pojava i tešeke sebičnosti zbog koji se može plakati.Raduj se i veseli životu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP